škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Bugün aracınız için ne yaptınız?

miyop · 477 · 143093

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Batistuta

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
[MENTION=64]MURATE[/MENTION] sizin ekipte güzelmiş kırmızılı beyazlı :)

Çevrimdışı hebelup

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı by_slmrkl

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hebelup;633675

Logoları aldık değiştirelim bakalım nasıl olacak.

Arkadaşım logoyu ben de merak ettim.

Çevrimdışı hebelup

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: by_slmrkl;633676
Arkadaşım logoyu ben de merak ettim.

Standart siyah gri olan yeni logo. Aşağıdaki fotodaki araçtaki logonun aynısı. Araç benim eski octaviam.

Çevrimdışı hebelup

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Kış boyu havasız kalan 2 çocuğun el ayak kirlerinden, ufaklığın mamalarından dolayı koltuklarda oluşan lekelerden, zamana bağlı araç içi kokulardan kurtulmak için ayrıca havalandırma sistemindeki dezenfeksiyon için uygun zaman gibi geldi. Genel bir uygulama için malzemeler alındı.

Çevrimdışı Batistuta

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
[MENTION=6539]hebelup[/MENTION] sanıyorum 2014 sonrası kullanılan yeni logodan alıp eski logoların yerine takacaksınız. İyi düşünmüşsünüz daha modern ve yeni gözükür aracınız. direksiyondan tutun jant kapalarına bagaj kaput hepsini yenilemek aracı dikkate değer şekilde gençleştirecektir.

Çevrimdışı rsimsek

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Sağ ön lastiğin bir iki haftadır bir kaç günde bir hava azalmasının suçlusu olan vida daha fazla kaçamadan sobelendi.:) Hem vidayı çektirip içten yama ile tamir ettirmek, hem de ön-arka tekerleri arkaların daha iyi durumda olması dikkate alınarak yer değiştirmesi yapıldı. Tamir görenin sökülmesi dolaysıyla balans istemesi üzerine, diğer tekerlerin de balansı yapılıp havaları ayarlandı. Ustanın ayağım alışsın şeklindeki talebi 60 TL. oldu.

Bir saat öncesinde lazım olur diye aldığım balata temizleme sipreyi ile de hazır tekerler sökülü durumdayken disklere ve balatalara sıktım. Gerçi frenler sıkı halde balataların altına nüfuz etmedi ya..

Çevrimdışı rsimsek

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Mehmet bey aslında bir ara düşünmedim değil, birisi kurcalar diye midem bulandı doğrusu. Genelde kapalı garajda arabam fakat dışarı çıkınca yer seçme şansımız olmuyor bulduğumuz yere park ediyoruz. Geçen yaz arka armayı sökmüşler, servis 90 TL deyince almadım öylece duruyor. Acaba uygun boyutta başka marka logo mu taksam diyorum. Öyle ya markayı bedava reklam edeceğiz adamlar bizden para istiyor!:confused:

Çevrimdışı mşah

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
[MENTION=12462]rsimsek[/MENTION]

Bunlar jantın içinde olduğu için kurcalanacak bir yanı yok, iki çeşit var eğer sübaba takılanlardan olursa belki.

Çevrimdışı Biyologmali

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hebelup;633687
Standart siyah gri olan yeni logo. Aşağıdaki fotodaki araçtaki logonun aynısı. Araç benim eski octaviam.

Logoyu nereden ve ne kadara aldınız acaba?

Çevrimdışı rsimsek

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Anladım, ben dışarıdan takılıyor gibi algıladım. ABS ile bazı modellerde TPMS desteği olsa da bizim araçlarda oluyor mu bilemiyorum. Yine de lastik/teker olayı en hayatı konu!

Çevrimdışı miyop

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • https://www.instagram.com/mysensorlog/
Alıntı yapılan: rsimsek;633729
Anladım, ben dışarıdan takılıyor gibi algıladım. ABS ile bazı modellerde TPMS desteği olsa da bizim araçlarda oluyor mu bilemiyorum. Yine de lastik/teker olayı en hayatı konu!

Recep Bey,
Makyajlı Yetilerde, (ABS sensörleri ile yapılan) indirekt TPMS mevcut. Önceki Yetilerde de, bu sistemin vag.com üzerinden aktive edilebiliyor olması gerekir.
Zira, bizim araçların platform kardeşi olan Golf M6 larda açılabiliyor şurada yazılanlara göre:
http://forums.ross-tech.com/showthread.php?5118