Üzerinde yazıyor max hava basıncı, bendekinde 45 psi yazıyor.
Dediğim gibi aracı aldığımdan beri yerinden hiç çıkartmadım. İlk sahibi almış bagaj içerisine uygun bir yere montelemiş duruyor hala
kaç zamandır da aklıma geliyor şunu bir kontrol edeyim diye hep unutuyorum, üşeniyorum veya araya başka birşey giriyor erteliyorum. Konuda da görünce aklıma geldi sorayım dedim.
2.sorum da şu olacak. Ön sol(şöför) kapısının zeminine o bölgeye ne denirse hani kapıyı açtığımızda aşağıda kalan yer yağmurlu havalarda araç park halindeyken su birikimi gözlemliyorum. Seyir esnasını takiben bu su yok sadece mesela gece yağmur yağdı sabah görüyorum. Geçen sene böyle birşey yoktu ama yaz başından buyana dikkatimi 3-5 defa çeker oldu. Aracı genelde haftasonları kullanıyoruz hafta arası yatmakta. Bu su birikimi neden kaynaklanabilir? Sizlerce çözümü nasıl sağlanabilir? Bu şekilde kalırsa o bölgeyi çürütebilme ihtimalinden korkuyorum..
Şuan foto çekme gibi bir durumum sözkonusu olmadığı için önceki sayfalardan [MENTION=16667]Batistuta[/MENTION] arkadaşımızın bir fotoğrafını affıyla birlikle aldım ve kırmızı ile yuvarlak içine alıp ok ile o bölgeyi gösterdim.