Haftasonunda, aracıma cila yaptım.
Önceki uygulamanın üzerinden, neredeyse, altı ay geçmiş. Hem arayı uzatmamak, hem de, Kış' a hazırlık olsun diyerek, sıra ile, iki tur yıkama, kısmi kil ile temizlik kontrolü ve cila (Sonax extreme protect+shine) uygulaması yapıldı.
:wsh:
Üç gün sonrası, şöyle görünüyor,
Hazır girişmişken, marşpiyel ve arka tamponlara da dış plastik koruyucu sürdüm. Oralarda da, önceki uygulamamın üzerinden 7 ay kadar geçmiş.. renklerinde hafif soluklaşma ve belirginleşen çizilme izleri vardı. (Sonax extreme) koruyucu ve parlatıcıyı sürünce, kendilerine geldiler.
Geçen hafta yaptıklarımdan bir tanesi de,
pandizot iptali işleminde kullandığım fileyi yenilemek oldu.
Önceki file, gözlerinin büyük ve ayarsız olması nedeniyle, örtü olarak kullandığım malzemenin düzgün görünmesini engelliyordu.
Önce,
şuradaki ürüne rastladım. Fiyatının uygunluğundan işkillenmemden ötürü, deneme amaçlı bir adet sipariş ettim. Ölçülerinin uygun ve kalitesinin de iyi olduğunu gördüm.
İçinden çıkan montaj kulaklarının da, aynı şekilde, kaliteli ve kolay monte edilir olduğunu gördükten sonra, gelen ürünü arka koltukların arkasına dikey olarak monte edip, ikinciyi sipariş ettim. Onu da yatay olarak, (orjinal pandizotun yerine gelecek şekilde) montajladım.
Böylelikle hem bagaj hacmini bölmelendirmiş, hem de pandizot örtüsünü taşıyacak düzeneği yenilemiş oldum.
Montaj detayları şöyle,
Örtülü hali de böyle,
görünüyor.
:syg2: