29 Mayıs sonrası üretilmiş araçlarda neden bilmiyorum ek bir ödeme geliyor. 177 TL de o gelince fiyat 1403 TL oluyor.
Hocam ben iki sene önce ön-arka park sönsörlerini 1.650tl taktırdım. Benim Araç Ambition paket, orjinal parça kullanıyorlar. Serviste gittim garantiden vites topuzunu değiştirmiştim. aracı bilgisayara taktılar, bir problem var mı diye özellikle sordum. Hiç bir problem yok dediler. Sonradan takıldığını anlamadılar, opsiyon alınmış gibi duruyor, sorsalardı opsiyon derdim sormadılar.
Kaskoda da belirttim herhangi bir kaza sonucu park sensörleri hasar görürse Enderde veya serviste değiştirir kaskodan da paramı alırım.
Multimedya ekranda ön ve arka park sensörlerini kontrol eden menü kodlama sonrası açılıyor. Ekrandan otomatik park sensörü seçeneği işaretli ise trafikte otomatik devreye giriyor, dar yerlerden geçerken devreye giriyor ekranda gösteriyor. sürtmelere karşı çok iyi bir güvenlik önlemi, çok yaklaşırsan park sensörü halkaları kırmızı olunca, müziğin sesini kısıp sesli olarakta uyarıyor. Beni en az 3-4 kez sürtme ve çarpmalardan kurtardı. Verdiğim parayı kat ve kat çıkarttı.
Orjinal olmayan park sensörlerini bedava verseler taktırmam.
Orjinal park sensörünü servislerde takar, lakin Enderdeki Metin abi gibi hiç kimsenin kodlama yapabileceğine ihtimal vermiyorum. Adamı gidin görün zaten hayran kalırsınız. 15 dakikata 4-5 aracın gizli özelliklerini açıp gönderdi. Arka kapılara hoparlör taktırttım. hoparlörleri multimedya ekrandan kontrol edebileceğim menü kodladı. Yok artık dedim. Metin abi bu işte Türkiye'de tek.