Arkadaşlar,
Skoda'da 28.02.2018 tarihine kadar SKODA Orijinal Aksesuarları’nda %30 indirim var. Bence güzel bir indirim.
Geçtiğimiz günlerde Ankara Aydoğanlar servisine gittim. Aksesuar siparişi vermek istedim. Yedek Parça bölümü kampanyanın iş emri ile açılması halinde geçerli olduğunu, banko satışta yapılamayacağını bildirdi. Ön ve arka paçalık için ₺ 125 fiyat istendi. Ben de bir yanlışlarını olduğu konusunda ısrar ettim. İş emri ile açılırsa yedek parça'da %30 + işçilikte %10 indirim ile ₺ 131'e denk geldiğini söylediler. Daha sonra itiraz ettim, ve kabul etmediğimi belirtip çıktım.
Daha sonra And Otomotiv'i aradım. Böyle bir durumun olmadığını, ön ve arka paçalığı ₺ 86'ya sipariş edebileceğimi söylediler, ve havaleyi gerçekleştirip siparişi geçtik.
Şimdi Aydoğanlar'da ödemeyi yapmış olsam fazladan ₺ 40 ödemiş ve resmen kazıklanmış olacaktım. Neredeyse %50 pahalı bir fiyata alacaktım.
Durumu Yüce Auto ile de görüştüm. Onlar da durumun iş emri ya da banko satış ile alakası olmadığını, çoğu aksesuarda geçerli olduğunu belirtip durumu teyit ettiler. Hatta Aydoğanlar'ı konu hakkında bilgilendireceklerini de eklediler.
Ankara'da bile bunun sıkıntısını yaşıyorsak, sadece tek bayi/servis olan illerdeki arkadaşların vay haline...