0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
[MENTION=12348]Bilgic[/MENTION] Model araba gerçekten harika duruyor. Geçenlerde bi olsada aracın önüne koysam diye aklımdan geçirmiştim. Şimdi almak şart oldu sayenizde İyi günlerde kullanın. Yalnız konsola tutturmak zor olacak aracı sanırım ne düşünüyorsunuz?(Edirnede bulamadım Yüncüler de varmış ordan alcam yarın
Konsola tutturmak zor olacak, çünkü tekerlekler hareket ediyor. Çift taraflı bant da 6-7 kat yapınca ancak tekerin altına denk geliyor, pek güzel gözükmedi açıkçası Ben de arabada ön konsola koyarım diye düşünmüştüm, ancak şu an evde sergiliyorum
Ben bir taksicide görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti bu fikir. Aklımda bi fikir var ama daha araç elime geçmedi. Geçince deneyip olumlu olumsuz fikrimi söylerim.
[MENTION=12348]Bilgic[/MENTION]iyi günlerde kullanın yeni aracınızı Konsol üzeri gibi bir yere koymayı düşünüyorsanız, hamur yapıştırıcı ile denemenizi tavsiye ederim.
Allah korusun kaza anında konsolda bulunan eşyalar sürücü ve yolculara ciddi zaralar verebilir.Tavsiyem evde muhafaza etmeniz. Bende model araç aldım. Evde sergiliyorum.
Aracınız geldi mi? Aslında güzel fikir, ancak ani frende vs. kayıp gitmesin
Serbestçe hareket edebiliyor olmadıktan ve sabitleme yeterince güçlü olduktan sonra, o kadar endişe etmeyin. Yapıştırıcı bu konuda iyi iş görüyor. Hatta, arada hafif arazi sürüşü bile yapmak mümkün
...Hamur yapıştırıcı fikri fena durmuyor. Nasıl bir ürün kullandınız acaba ve tekerleri nasıl sabitlediniz.
3M, UHU gibi markaların ürünleri, bu işler için uygun.Nohut büyüklüğünde ve şeklinde bir parçayı, aracın altının tam ortasına yerleştirip, üstten hafifçe bastırarak sabitledim. Aracın konsolu üzerindeki kaplama malzemesiyle güzel bir tutunma sağlıyor (Yerleşeceği yerin temiz/tozsuz olması, yapışma etkisini arttırır).