1- bende 1,6 tdi manuel style var, dediğiniz ses hiç yok hatta çoğu kişi arabanın içinde yada dışındayken, yaa bu araba dizel mi hiç ses çıkmıyor arabadan gibi tepkiler alıyorum
3-arabanız garantide ise serviste ayarlattırabilirsiniz diye düşünüyorum
7- geri vitese takarken, çok yavaş ve yukarıdan aşağıya doğru vitese iyi bastırarak yaparsam sorun yok. Ama biraz seri hareket etmem gerekırse bı zorlama hissi var, hatta 2 kez geri vites diye 1 e takıp iki tane saçma kaza bile atlattım
8- devamlı oluyorsa belirttiğiniz viteslerin senkromeçlerinde sorun olabılır, arabanız garantide ise servise göstermenizi ve yaptırma şansınız olursa garantiden yaptırmanızı tavsiye ederim
9-sıcak hava üflemesi yaptığı esnada klimayı da açarsanız mutlaka yakıt sarfiyatına ve arabanın çekişten düşmesine sebep olacaktır
11- benzer durum bende de ileri yönde giderken oldu, eğlence sistemi ekranda arabanın şekli çıkıp sensör işaretleri belirdiğinde, iki tane ibare var bir tanesi dıt dıt ötme sesini açıp kapıyor, diğeri de tam tabiri aklımda değil ama otomatik fren yapmayı açıp kapatmayı ifade ediyor, ben yanlışlıkla onu aktif ettim ve araba canı gidiyormuş gibi bir ses çıkararak fren yaptı
15- bu özellik bazı opsiyonlar ile birlikte sunuluyor dıye bılıyorum, sizin aracnınızda olmayabılır.