Merhaba arkadaşlar,
Ben de and otoyu aradım temmuz ayı için 1100 TL toplam fiyat verdiler. Efe Oto ise 1100 TL fiyat verdi ancak aracımda yol bilgisayarı olup olmadığını sordu :/ aracım 1.2 tsi style dsg...
Samsunu aradım 2500 TL fiyat verdi.
Anladığım kadarıyla bu işin ederi 1100 TL. O da % 20 yedek parça indirimi ile o fiyat. Şöyle de bir durum var. Eğer ki indirim yok mu diye sormazsanız onlar söylemiyor.
Hocam her servis ayrı telden çalıyor. Bi anı bi anını bile tutmadığı rahatlıkla söyleyebilirim.
Misal önceki yazılarımda Ankara'da tüm servisleri aradığımı söylemiştim. Efe düzgün cevap verememişti. Size düzgünce cevap vermişler.
Ben 21.07.2018 tarihinde Cumartesi günü sonunda Konya Konmar'da taktırdım.
En az üç defa sormuşumdur ve üçünde de çok fahiş işçilik ücreti söylediler. 600TL işçilik fiyatı vermelerinden dolayı erteledim devamlı. En son Ankara'da And'da taktırmaya karar vermiştim ki Konya Konmar'a başka bi işimden dolayı servise uğradım ve aynen şunu ifade ettim servis sorumlusuna; Sizin 600tl işçilik ücreti yazdığınız hız sabitleyiciyi Ankara And 200tl yazıyor dedim. Sırf bu yüzden Ankara'da taktıracağımı söyledikten sonra 300TL KDV dahil takalım dedi. Siparişi verdik 2 gün sonra geldi ve taktırdım.
Malzemenin Liste Fiyatları üzerinde %30 indirim aldım. Kuponum vardı.
-Kol ücreti Liste Fiyatı: 998TL (%30 698,60TL)
-Şifre ücreti Liste Fiyatı: 123TL (%30 86,10TL)
-İşçlik Ücreti : 300TL
-Toplam: 1.084,70TL
İlk test sürüşümü Konya-Aksaray arasında gerçekleştirdim. Motor-Vites-Şasi uyumu çok iyi olduğunu gösterdi. Rampalarda çoğunda vites düşmeden, vites düşmesi gereken yerlerde de hiç motoru üzmeden güzel güzel devirlenerek yol aldım. Işıkta durduktan sonra 50km/hız civarına çıktığım anda Res düğmesine basıp hafızadaki hızı (115km/hız) çağırdığımda da agresif bi tutum sergilemeden tadında devirlendi ve hemen hafızadaki hıza ulaştırdı.
Daha önce ki aracım 2004 model Octavia Collection modelinde bunlar benim gözümde negatif olduğu için bu testleri özellikle yaptım. Ve bu tarz olumlu sonuçlar alınca sizinle de paylaşmak istedim.