0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hazır konu açılmışken arkadaşlar aracım fabia 3 1.0 mpi benim aracıma hız sabitleyeci takılabiliyormu acaba??
merhabaarkadaşlar 1.0 mpi motor arac için hız sabitleyici maltepe aykan otomotivden sordum araca takılabiliyor fakat bu araclar için ellerinde hazır parça yokmuş almanyadan sipariş ile getirtiyorlar fiyat 2.200 tl dediler haliyle bende teşekkür edip kapattım telefonu:)
Haftasonu bakım için samsun asal bayine gittim. 1060 liraya 15bin bakımını yaptırdım. Ayrıca sabitleyiciyi de sipariş verdirdim. 1160 civarı da o tutuyormuş indirimle beraber. Çarşamba günü takılacak.
1160 neymiş 1000 tl ye fiyat vermişsiniz de bağla gitsin:wax:
İşçilik almadılar 1050 e halletik. Hem sabitleme hem sınırlama oldu.
bilgidiğim kadarıyla hem sabitleme hem sınırlama olmuyor, en azından benim araçta o şekilde, hız sınırlandırıcı kolunu çıkarıp bana iade ettiler
Hayır oluyor, mevcut kol limitleme yapıyor. Takılan kol hem limitleme hem sabitleme yapıyor. MODE tuşundan değiştirebiliyorsunuz limitleme ve sabitlemeyi
Ya ben bu MPI Ambition pakete hiçbir şey ekletemiyorum deliricem. Ne otomatik yağmur sensörü ne hız sabitleme of allahım of :mad:
Malesef öyle Furkan satayım sana benim aracı
Dün 1052 tl ye skoda asal bayi de taktırdım hız sabitleyici. Tavsiye ederim artık aracımı daha çok seviyorum