0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kompresör değişimi icin bugün araci servise teslim ettik gelişmelerden haberdar ederim
Bahsettiğiniz ses, yukarıda benim paylaştığım ses kaydındaki ile aynı mı? Eğer aynı ise ve olumlu sonuç alırsanız ben de servisten değişim talep edebilirim.
Selamlar arkadaşlar, Fabia 1.0 TSI aracımın klimasından, özellikle düşük fan devirlerinde ıslık benzeri tiz bir ses geliyor. Forumda eski dönemde açılmış klimadan gelen ses üzerine bir konu vardı ancak üzerine çok bir konuşma olmamış. Hortlatmak istemedim. O sebeple bu konuyu açıyorum. Cumartesi günü hız sabitleyici taktırmak amacıyla servise gideceğim. Bu konuyu da göstereceğim. Sonucu sizlerle de paylaşırım. Sizin yorumlarınız nedir? Sebep ne olabilir?
Islık sesi bende de çıkıyor cuma cumartesi biraz gezelim dedik ıslık sesi mevcut çok rahatsız etmiyor ama var yani ben burdayım diyor.
Hocam bende de var. Birlikte gidelim servise, aynı işlem yapılacaktır zaten. Birlikten kuvvet doğar hesabı.
Ben bizim ekibe de söyliyim de asalı basalım Servistekileri bi arim bakalım ne diyolar.
Servisle görüşebildiniz mi?
görüştümde getir aracı bakalım dedi