[MENTION=13384]Forever[/MENTION]
Hocam zaten bu anketi objektif yapamazsınız ama Fiat alan en çok şey bekleyen de olamaz
Ben araçların yapım aşamalarınız izliyorum Mercedes i de Skoda yı da Bmw, Audi yi de birleştiren ve tamamlayan makinelerin markaları bile aynı. Kesinlikle aracımız Skoda olduğu için değil ama Kalite olarak ben Vag grupta Skoda yı objektif olarak malzeme kalitesi olarak üstün buluyorum.Tek parçası yumuşak malzeme kullanılmamış bi Octavia Jetta dan kalitesiz olamaz aynı şekilde şasisi şanzumanı motoru araç içindeki kumanda tuşları ışıklandırmasına kadar aynı olan Passat ile Superb de Passat a daha kaliteli diyecek hiçbir sebep yok ki malzeme kalitesini incelerseniz Superb in iç malzeme kalitesi ve yumuşak malzeme kullanılan alanları fersah fersah fazla Vw den. Burda olay satış politikası olduğu için Passat ta hayalet ekran oluyor fiyatı artıyor Skoda o donanımı koymuyor diye 3. Sınıf olmuyor.Daha Passat ta elektrikli bagaj kapağı geri görüş kamerası 4 koltuk ısıtma sürüş modu bile olmayan bir araç ki elle tutulur kaliteli tek bir yeri yok. Vw in 2. Marka durumunda olma nedeni Arteon dur Photeon dur Toureg gibi daha lüx araçlardır Vw Skoda ya kaliteli araç yapamazsın diyemez zaten Vag Grubun %51 Hissesi Porsche nindir. Eğer Vw in araçları daha kaliteli olsa idi çoğu aracı aynı donanımda Skoda dan Avrupa ülkerinde denk fiyatta veya ucuz olmazdı bence
Audi yi de Premium kılan a3 a4 değil a6 sı RS serileri TT si R8 i dir motorları ve bu serilerinden dolayı Audi premium bir markadır
[MENTION=14930]Mehmet 2016[/MENTION]
Segment arasındaki fark gördüğünüz görmediğiniz kullanılan malzemelerin kalite farkı da olduğu için fiyat farkı vardır. Yoksa artık Egea da bile çarpışma önleme adaptif hız sabitleme var.Donanım dan dolayı olmuyor sadece kullanılan parçaların daha daha uzun ömürlü olması hissi ve kalitesinin yüksek olması da segmentte ki fiyat farkını oluşturur.Burda kalite farkının olmayacağı yer motor vb yerlerdir. Yoksa kapı içindeki araç içindeki tirim yerlerde kullanılan malzeme kalitesi farkı vardır. Mühendislik farkı vardır.Yine işçilik farkı olabilir.Yoksa aracı daha uzun ve geniş yapıp 2 donanım ekleyip yollamıyolar.Aracın her konuda üzerinde daha fazla uğraş ve emek oluyor malzemeden mühendisliğe ve bu sebeple araç daha pahalı oluyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi