Süreç hakkında bilgi veriyorum;
En son 1 periyodik bakım hediye ettikleri ve kabul etmeyeceğimiz söylemiştim. Daha sonra biz garantinin 5 yıla uzatılmasını ve
artı 2 periyodik bakım istediğimizi söyledik. Cevap olarak sadee 2 periyodk bakım vereceklerini ve daha başka teklifleri olmayacaklarını söylediler tehdit eder vari bir şekilde. Biz mağduruyetin giderilmesini yoksa yasal yollara başvuracağımızı söyledik. En son 2 periyodk bakım ve 1000 TL teklif ettiler. Yine kabul eymedik. Yasal sürece giricez avukatl görüşmeye başladık.
[MENTION=9438]karesi10[/MENTION] [MENTION=16283]Stigmata[/MENTION] [MENTION=14653]Reverse[/MENTION] [MENTION=13650]Fatih1[/MENTION]@mistery [MENTION=3053]OzaN[/MENTION]sarac sizin süreç nasıl gidiyor?
Ben İlçe Hakem Heyetine başvurdum, 2018 yılı uyuşmazlık bedeli 4,570.-TL ile sınırlı olduğundan 4,500.-TL talep ettim. E-Devlette 8 Ocak da savunması istendi diyor, kanunen tebligat ellerine ulaştıktan en geç 15 gün sonra savunmalarını göndermek zorundalar. Bugün 2 ayı geçmiş bulunuyoruz ve bir gelişme yok.
Bir kaç hafta önce kaymakamlığa gidip sorduğumuzda savunma gelmiştir, komisyonda inceleme devam ediyordur denmişti. Kanunen heyet 6 ay içinde sonuçlandırmak zorunda, bakalım..
Bu arada Yüce Auto bana da ücretsiz boyama ve 1 bakım teklif etmişti.