- Çerçevenin rengi orijinale göre daha koyuymuş. Bilginize.
- Açtığınız konulara baktım ama bulamadım teyp ile ilgili konunuzu.
- Car play olmaması, iphone ları bağlayamayacağımız anlamına geliyor bu kötü oldu.
- Windows ce değil, linux tabanlı olanları varmış daha iyi diye duydum.
- Bu ürün 145usd ama benzerleri 200-248 usd arasında geziyor onlar hakkında bilginiz var mı?
- 145 usd altında olanlar ilk sürümmüş, ilk üretilenlerde birçok hata varmış. min 145usd lik olanın alınması öneriliyor.
Benimde öğrendiklerim şu anlık bu kadar.
Madde madde yazalım carplay yok değil var elbette ancak benim aldığımda carplay yok ihtiyac duymadım hiç.. manyetik telefon tutucusu ile telefonu kullanıyorum ihtiyaç halinde zaten bluetooth olması yetiyor görüşmelerim bakımından..
Bu ürünün linux tabanlı olanı yok diye biliyorum sonradan yapıldıysa şayet fasondur benzeridir dış görünüm aynıdır bişe diyemem .. win ce ye müdahale ediliyor video oynatma vs vs aktif ediliyor
Çercevenin rengi benim aracım maun kaplama trim yerleri....ben mat siyah plasti dip sprey boya ile boyadım çok güzel oldu daha ağır bir görüntü kazandı çerçeve ..
Dediğim aidu auto satıcısı patrick en güvenilir satıcı bu aliexpress te 145-200 arasında değişme nedeni aynı cihazın 2 sürümü var 1. Desay , 2. No name sürüm farkı şu desay de direksiyon kumanda tuşları çalışmıyor yani trend donanım için .. benim aracım elegance paket dolu direksiyon onun için no name aldım kusursuz kullanıyorum fiyat farkları bu yüzden .. tabi bide yeşil aydınlatma ne alakaysa daha pahalı yani skoda için olanı
Tabi carplay özellikli olan biraz daha pahalı ama dediğim gibi no name olanı alın direksiyonunuz fonksiyonel ise ..
Sürüm hatası vs hiç duymadım sanmıyorum olacagını ben yaklasık 1 yıla yakındır kullanıyorum çok memnunum aldımda 500küsür TL ye malolmuştu donemin kuru ile tabi [emoji16]
Gelelim ürünün eksi yönlerine
Maalesef ürünü takınca gösterge saatinde mfd ekranda parça radyo bilgileri gelmiyor .. bana göre önemli değil ama önem verenlere bildirmek istedim
Digital kliması olanlar için cihazda klima bilgileri gelmiyor
Radyo istasyonları kayıt oluyor ama isimlendirilemiyot rds ile ismi gelen kanallar otomatik ismi ile kayıt oluyor
Başka bir olumsuzlugu yok olumlu yanları kat ve kat fazla
Evim üsküdarda yakın olup incelemek isteyenler gelip bakabilir benim için sıkıntı değil aklınızdaki soru işaretleri giderilmiş olur ..
İyi forumlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi