[MENTION=16489]Ac1dBuRN[/MENTION] Özhan bey merhaba, Öncelikle Android auto çalışıyor mu?
Çalışıyorsa program açıkken en sağda ki (yüklediğim fotoların sonuncusu) tuşa bastığınızda CarStream uygulamasını görebiliyor musunuz ?
Bildiğim kadarıyla google play hizmetleri belli bir süre sonra güncellemeden dolayı sanırım CarStream uygulamasını kısıtlıyor, bunu da app cloner isimli programla CarStream uygulamasının adını değiştirerek çözmüşler. Bende mesala öyle yükledim. benim telefonumda programın ismi CarStream değilde Carvideoo..
Size tavsiyem yüklü programların hepsini silin android auto ve carstream. DAha sonra verdiğim linklerden andorid autoyu yükleyin, daha sonra appcloner ile carstream in adını değiştirip öyle yükleyin.
Birde "Click last icon in bottom bar & start playing from..." diye bi uyaru almadım ben hiç. sadece carstream çalışırken bütün sorumluluklar size aittir diyor o kadar.
Samet bey merhaba,
Android Auto çalışıyor, carplay i de uygulamalar arasından görüp seçebiliyorum. Ancak carplay uygulamasında (Android Auto bağlamadan önce) youtube açmış olmama rağmen ekranda "Click last icon in bottom bar & start playing from..." yazısı oluyor. (yazının altında play, next, previous simgeleri oluyor ancak bunlara basınca da apk hiç tepki vermiyor)
Bahsettiğim yazıyı sizin ilk eklediğiniz resim olan aşağıdaki resimde de gördüğüm için aynı durumdan nasıl kurtuluğunuzu sormak istedim.
Söylediklerinizden tek denemediğim apk ismini değiştirmek kaldı. Onu da bugün deneyip bilgi paylaşırım.