Evet dün akşam ben de bu ekranla karşılaştım ama USB kabloyu çıkarıp taktım düzeldi. Aslında ben şunu farkettim, telefonu usb den bağladığınızda hiçbirşey yapmadan 5 dakika beklediğinizde zaten kendiliğinden hiçbir hata vermeden bağlanıyor. Ama arabaya bindiniz, kontağı açtınız, usb kabloyu taktınız ilgili menulere girip android autoyu bolerodan actınız bağlantı kuruluyor ekranını beklediniz; bu sırayla işlemleri yaptıgınızda bağlantıda illaki sorun oluyor. dediğim gibi hiçbirşey yapmadan beklediğinizde çat diye android auto açılıyor.
Samet kardeşimizin yardımlarıyla da Car Stream ile tv haberlerini izleye izleye gidiyoruz eve
Evet dediğiniz şekilde bekledim ve oldu. Ben kabloyu takıp bolero ekrandan bağlantı kuruyordum. Hata alınca da çekiyordum kabloyu. Şimdi dediğiniz gibi beklediğimde kendiliğinden bağlandı. Yalnız biraz istikrarsız işliyor. Bazen kontağı çevirdikten 5 dk sonra bağlanıyor, bazen hiç bağlanmıyor bazen de anında bağlanıyor. Ama eninde sonunda bağlanması yetti bana
Carstream ile video da izleyebildim bugün. Tek sıkıntım Spotify kaldı. Müzik araçta çaldığı halde "Spotify çalışmıyor görünüyor" yazısı çıkıyor ekranda. Hangi şarkının çaldığını falan Bluetooth 'ta olduğu gibi göremiyorum.
m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi