[MENTION=16717]hamemo[/MENTION], [MENTION=14289]smtcglr[/MENTION] sizlerin sayesinde daha önce andorid auto yu ve carstream uygulamasını adını değiştirerek çok rahat kullanıyordum. Ancak geçtiğimiz günlerde telefonuma güncelleme gelmişti dün araçta andorid auto yu kullanmak istediğimde ise Android auto için güncelleme gerekiyor dedi yapmak istediğimde ise "bu öğe ülkenizde kullanılmıyor" yanıtını alıp duruyorum. Dünden beri deniyorum google play hizmetlerinin versiyonunu daha önce devre dışı bırak diyerek düşürüp 12.2.20 versiyonu yükleyebilmiştim ancak şimdi devre dışı bırakamıyorum sadece güncellemeleri geri alıyorum 12.2.21 versiyona geliyor, Google play store ile ilgisi var mı bilmiyorum ama onunda güncelleştirmelerini geri aldım onunda versiyonu şu an 9.2.11 de ancak bu seferde andorid auto yu yüklemek istediğimde "satın alma işlemleri ülkenizde desteklenmiyor" hatası alıyorum.
Kurmak istediğim andorid auto sürümü 2.9.574924 daha öncede bunu kullanıyordum.
Yardımcı olabilir misiniz, nasıl çözebilirim. Çözümü bilen başka arkadaşlar var ise onlardan da destek rica ediyorum.