[MENTION=11879]kolgezer[/MENTION]
Hocam ben dizele duyulan ilgilinin Türkiye de çok ekmek yiyeceği düşüncesindeyim. 2. Elde de çok daha fazla ilgi görüyor.Yakıt olarak herkesin sürüşü değeri başka ama dediğim gibi alım gücü varsa her zaman dizel tercihimdir.
[MENTION=13384]Forever[/MENTION]
Hocam çok yakın bi tanışımızda 1.4 tsi son kasa Passat var aynı şehir aynı istikamet yakın sürüş profili ile kayseride 8.8 litre benzin ortalaması var dizelin ise 6.7 litre. Bakım fiyatları nerdeyse aynı artık bu da ortada.Gel gelelim Superb gerçekten sessiz bir dizel aman keşke benzin olsa diyeceğim bir durum yaşamıyoruz araçta bence gayet sessiz ve yalıtımı güzel bir araç.Dpf çalışır temizler o da dert değil bence ancak dizel istediği kadar geç soğusun yakacağı benzinden az.Bu ortalama işi sürüş ve mesafe ile alakalı benzin hem pahalı hem çabuk biter hem litre olarak daha çok yakar bu bi gerçek.
[MENTION=4833]ringcep[/MENTION]
Hocam ben aracın nedense arkasını önünü yani dış tasarımını dinamik buluyorum özellikle bagaj üstü çıta ve egsoz çıkışı görüntüsü arka tasarıma evrim geçirtiyor
Zevkler ve renkler tartışılmaz herkes Allah ın gönlüne göre versin herkesin fikrine saygım var Superbi dizelde benzinli de alsanız bi zarar görmezsiniz ama Kodiaq a karşı kesinlikle Superb her konuda(2. El özellikle)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi