Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ki. Benim görüşüm 1250-1600 TL bandında olan bu ürünü almak yerine krom yan sanayisi ile idare edip, araca farklı projeler için bu para harcanabilir.
Örneğin 1600 TL yi aşacağını pek düşünmediğim aksine çoğunda elinizde para kalabilecek projeleri sıralamak gerekirse
A)Ses sistemini kuvvetlendirmek (Çok çeşitli fiyatlar var tabi ki. Fakat 1600 TL gibi bir bedel ödenirse oldukça başarılı ve kuvvetli bir sisteme sahip olunacaktır.)
B)Kamerası olmayan araçlara geri görüş kamerası+ motora yazılım (aldığım fiyatlar kamera 650TL+Yazılım 700TL=1350TL)
C)Seramik kaplama (çok üst düzey bir işlem istenirse belki fiyat 2000 TL leri bulabilir)
D)Kaput, çamurluk, tampon ve far koruma filmi uygulaması (Paranızın çoğu cebinizde kalacaktır. E şıkkı ile birlikte bile yaptırılabilir Llumar'ın kalitesine ve cam adedine göre)
E)Tüm camlara Llumar cam filmi uygulanması
F)Otomatik açılır bagaj özelliği olmayan araçlara bu özellik ekletilebilir.
Bunun gibi seçenekleri çoğaltabileceğimiz projeler araçlarımıza uygulanabilir ve krom difüzörden daha faydalı projeler olduğu fikrindeyim. Tabi tekrar belirtiyorum herkesin fikrine saygı duymak gerekiyor. Konudaki soruya cevap olarak fikrimi belirtmek istedim.