Arkadaşlar skoda merkez yüce oto ile görüştüm sorunlarımı en baştan itibaren biliyor ve takip ediyorlardı. Servis sonrası problemlerimi de kendileriyle paylaştıştım. Araçtan soğudumu bu araca binmek istemediğimi aracımın değer kaybının ödenmesini mümkünse sıfır araçla iade edilmesini istedim. Kendisi bana doğuş otoya gidin sıfır bir araç bakın fiyat alın sonra beni arayın ben size bu oluşan mağduriyetinizden dolayı 6-7 bin gibi ekstra bir indirip sağlıcam dedi. Bunun üzerine bu sabah doğuş oto skodaya gittim oktavia 1.0 baktım ellerinde sadece dizel varmış bütcem yetmediğinden oktaviyayı eledim. Suber 1.4 125 active benzinli ektradan hız sabitleyıcı metalık boya varmış 1 tane kalmış ellerinde beyaz liste fiyatı 118 bin idi bayi en son 108 e bıraktı dışarı çıktım yüce oto yu aradım 108 e bırakıyorlar en son dedim bunun üzerine telefonu satış temsilcisine vermemi istedi yüce otodaki yetkili, 2-3 dakka konuştular ve telefonu tekrar bana verdi satış temsilcisi, yüce oto yetkilisi 108 bine size bıraktkları aracı 102 liraya size özel indiriyorum dedi. Ben de teşekkür ettim 2000 kapora verdik işlemlere başladım önümüzdeki hafta aracı teslim alabileceğimi belirttiler. Dod benim 71.750ye satın aldıgım aracı 69 a aldı.
Her işte bir hayır vardır belki de böylesi daha hayırlı en azından kafam ağrımıcak ve çektiğim stres son bulucak diye düşünüyorum..
Fabiaya niyet suberbe kısmet.
Şunu da belirtmeden geçmeyeyim skodanın müşteri hizmetlerinden çok ama çok memnunum. Bana ellerinden gelen her türlü yardımı ve desteği verdiler. Müşteri memnuniyetine çok önem veriyorlar...
Sberb ile ilgili deneyimlerimi görmek için beni takip etmeyi unutmayın