Herkese merhaba.
18 Nisan tarihinde aracımı ilk bakımına, Ankara Aydoğanlar servisine vermiştim. Aracın birkaç trim sesi, kronik sorunu olan cam çıtasının yapıştırılması gibi birkaç problemini de belirtip aracı bırakmıştım. İkame araç olarak Octavia teslim ettiler ve aracım 2 gün süreyle kaldı. Bakım ve diğer sorunlarımın da çoğunu hallettiler sağolsunlar. Konunun başında servis hakkındaki memnuniyetimi dile getirmek istedim. Bakım arefesinde olanlar ya da servise işi düşenlere tavsiye edebilirim.
Gelelim ana meseleye. Aşağıda fotoğraflarını göreceğiniz gibi direksiyonumda deride parlama, dökülme gibi sorunlarım vardı. Bunun el kirinden vs kaynaklandığını düşünüyordum fakat 14 bin kilometredeki ve 1 yıllık bir araçta bu kadar fazla deformasyon olmaması gerektiği görüşündeydim. Direksiyon matlaştırma işlemi için vintage detailing adlı firmaya gittiğimde bunun fabrikasyon hatalı olduğunu söylemişlerdi. Bunun üzerine aracımı bakıma verirken direksiyonun değişmesi talebinde bulundum. Açıkçası hiç ümidim yoktu doğuş otonun bunu kabul edeceğinden. Garanti bölümünün direksiyonun fotoğraflarını çekeceği ve doğuş otoya yorum yazıp gönderecekleri söylendi. Bugün sonuç gelmiş ve şaşırtıcı şekilde direksiyon simidinin değişeceği tarafıma bildirildi. 2-3 gün içinde direksiyon gelecekmiş ve 1-1 buçuk saatlik montaj süresi varmış.
İşin özeti sizlerin de benim direksiyonumdaki gibi sorunlarınız varsa kesinlikle hakkınızı arayın ve değişim talebinde bulunun. Benim başlangıçta ümidim olmasa da olumlu sonuç aldım. Bu konuda bilgi aktarmak istedim sizlere de.