škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Arkadaşlar aramızda kaç tane Octavia vRS var?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Hoşgeldiniz ey aReS'ciler :) Mutluluk duyduk aramızda görmekten :)

Çevrimdışı demir_01

• O şimdi asker
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
mayham85 kardeşim şuan için 2 adet wrsci üyemiz var.:D

hoşgeldiniz..

Çevrimdışı mayham85

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kadir_;63913
Neden otomobil bölümü bayağı hareketli oranın boş zamanlarımda takılırım bayağı iddalı RS konusunda :)

Buda 0-230 videosu o aracın :)

http://www.metacafe.com/watch/1529509/octavia_rs_0_230/
eskiden üye idim. bir kaç tartışmadan sonra toyluğumuza geldi atıldık :D
bilgiler ve arkadaşları getirdiğiniz için teşekkür edeirm. sanırım hepimiz için güzel bir paylaşım olucak bu konu.

merakla tüm rs ci arkadaşların paylaşımlarını bekliyoruz :)

gelen herkese teşekkürler hoşgeldiniz arkadaşlar.

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: lrfan;64086
Geçen sene İsmail vardı Octi vRS ile, şimdi yok...

Alıntı yapılan: s.alkan;63892
en son ismail arkadaşımız vardı. müşterimiz oda iki kez debriyaj yandı diye sattı aracını o yüzden yok.
:hih::hoh::hah::huh::hh::hhh:
:haha::haha::haha::kiki::kiki::kiki::++::++::++:

Çevrimdışı SEAHAWK

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mayham85;63915
şaka bir yana. aslında 2,0 tfsi makine seat forumundan baktığım kadarı ile sakin sürüşte 1,6 8v kadar yakıyor. (artık hangisi çok yakıyor bilemem :D

2.0 TFSI gerçekten mucize bir motor. Autoshow'un istikrarlı testlerini takip ederim; orda 2.0 TFSI motor ile donatılmış benzer modeller ısrarla 9 litre civarında bir tüketim değeri veriyor. Aynı testlerde 1.6 MPI modeller aynı şartlar altında 8.1-8.4 arası yakıt tüketiyor. Hani 1.6 MPI ile 2.0 TFSI'yi kıyasladığımdan değil de; 2.0 TFSI'nin tüketimi gerçekten çok başarılı.:ok:

==============================

Amaaaa,

Gene Autoshow'un Alman kanadı olan Autobild'in yaptığı özel bir karşılaştırmaya (tam gaz kullanımın yakıt tüketimine yüzdesel etkisi) göre, 2.0 TFSI karşılaştırmaya katılan pek çok araç içinde tam gaz kullanıldığında en yüksek yüzdesel farkı yaratan motor.:hanz: Yani normalde yaktığı ile tam gazda yaktığı arasında çok büyük bir fark var.

Tabii bu gayet doğal; hatta üstün teknolojinin gereği. Zaten marifet 200 beygirlik turbo benzinli bir aracın normal kullanımda o düşük tüketime ulaşabilmesi.:ok: O motor testlerde 9 litre değil 12 litre yaksaydı ben de dahil kimseden eleştiri almazdı. O zaman da yüzdesel fark gayet de düşük olurdu.:wnk:
SEAT CORDOBA 1.4 TDI 80HP
[SIGPIC][/SIGPIC]

Çevrimdışı octi_vrs

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
yakıt tüketiminden bahsedersek.

genel ortalama olarak araç 9.2 litre yakıyor, bunun içinde şehir içide var şehir dışıda. topuk gazda var yavaş kullanımda.

şehir dışı  olarakta, ankara-antalya arasını 4 kişi, klima full açık, 100-140km arası bir süratle ortalama 7.6 litre/100km yaktı.
Skoda Octavia RS  2.0 TFSI

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Plakada güzel L&K :)
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı serhan

• VRS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.sahkanotomotiv.com
over and under nikli arkadaşın aracı tanıdık.Yenimi aldınız aracı?Alp Eren adlı arkadaşın aracıydı sanırım...Güzel araç Kazasız belasız kullanın inşallah =))
20V Turbo
Laurin&Klement..

Çevrimdışı over and under

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: serhan;64826
over and under nikli arkadaşın aracı tanıdık.Yenimi aldınız aracı?Alp Eren adlı arkadaşın aracıydı sanırım...Güzel araç Kazasız belasız kullanın inşallah =))

Alperen benim kuzenim sayılır. Youtube'daki videoda aracı kullanan benim kop diyen Alperen :++:

Çevrimdışı serhan

• VRS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.sahkanotomotiv.com
Alıntı yapılan: over and under;64831
Alperen benim kuzenim sayılır. Youtube'daki videoda aracı kullanan benim kop diyen Alperen :++:

Facebook'ta profilinde ki resimlerde var araç ordan biliyorum zaten :).Videosuda vardı evet :D:D:D.Güle güle kullanın tekrar :):):)
20V Turbo
Laurin&Klement..

Çevrimdışı octi_vrs

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
over sen egzosttan memnun musun, uzun yolda falan rahatsız etme durumu nasıl.  you tube daki 0-160 video'nu izledim, araba gerçekten dehşet hızlanıyor. ilk kalkışı atlattıktan sonra tutabilene aşk olsun.
Skoda Octavia RS  2.0 TFSI