Hepinize teşekkürler...
Asıl hızı en son Octavia'ya giderken yaptık
İzmit bize 300 km. Cuma günü öğlen karar verdik almaya, işleri ayarlayıp yola çıkana kadar saat 14:30 oldu. Yolda depoyu doldurmak ve ihtiyaçlar için 10 dk da durduk ve 17:00'yi biraz geçe notere yatiştik. Allah'tan kapatmamışlardı 17:00'de. 2 saat 20 dakikada benim 1.3 Corolla ile yardıra yardıra 300 km'yi gittik. Yağmurdan silecekler yetişmiyordu. Çoğu zaman solladığım kamyonlarla refüjün arasını zor tutturdum
Düzde 160'a, hafif inişlerde 180'e dayadık ibreyi. Corolla'nın gidişi de iyiymiş tam not aldı
Kalkışlarda 1.2 Fabia'ya göre çok zayıf ama düzde 165'e kadar falan hızlanabiliyor lpg ile.
Octavia Collection Plus. 20'ye fiyat bize de uygun geldi, aldık. Bu arada lrfan hoca'mın tavsiyesi ile Serhan'ların servisi arayıp bilgi de aldık, faydalı oldu sağolsunlar işlerinin arasında ilgilendiler...
Bu arada Corolla 1.3 yardıray modunda .250 tl/km yaktı :hanz::hanz: :adm:Dönüşte de 120 ile geldim, .200 tl/km yaktı. Şehir içini henüz ölçemedim. Octavia dönüşte genelde 110 km/h sabit hız (Cruise C.), arada da hızlanmalar ile 6.9 yaktı. 1 saate yakın ben kullandım, bu arabaysa bizimki nedir:spr:
sorusunu da sordum kendime...