škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Yeni Doblo (tipsizlik abidesi)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: demir_01;64011
nedense ticaride ilgimi fransızlar ve roomster çekiyor.:Dconnect odun gıbı gelıor bana bıde yakıtı cok ıcıyormus dıye soyluyorlar..

Duymamış oluyim bir daha :boks:

Alıntı yapılan: mayham85;64012
katılıyorum. connect biraz serttir. bununda sebebi incecik arka dingilinin makaslı olması :) bildiğim kadarı ile eski kısa transit  minibüs alt yapısını kullanıyor. ama sert kullanıma çok daha iyi dayanıyor.

geçenlerde arkadaşıma aldırdm. 28000 liraya 0 90 lık. oldukçada donanımlı makyajlılar amerikaya gidecek diye bayada bir adam etmişler eskisindeki kusurları falan.

bu arada connectin ruhsatındaki net ağırlık 1485 kg bizim araçta.

Arkadaş aldı opel astrasını pert edince.1 ay zor dayandı sattı şimdi yine opel astra aldı 2001.

Bende kullandım takoz ama sağlam araç.Fena yakıyordu bizim aldığımızda.

Bizim şirkette bir abide var connect 90 lık sanırım.2004 model ve 9000 kmde sadece ve koltuklu :hanz:

Bide Amerikaya gidiyor diye özen gösteriyorlar ya kızıyorum.Bizim insanımız insan değil mi? Tr'ye takozları çak USA'ya en krallarını...:(
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı demir_01

• O şimdi asker
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mygokhan;64027

şuan için tek başımayım susuyorum:Dyarın ugur abı gelecek:kiki:
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2010, 00:29:16 Gönderen: demir_01 »

Çevrimdışı mayham85

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mygokhan;64027

Arkadaş aldı opel astrasını pert edince.1 ay zor dayandı sattı şimdi yine opel astra aldı 2001.

Bende kullandım takoz ama sağlam araç.Fena yakıyordu bizim aldığımızda.

Bizim şirkette bir abide var connect 90 lık sanırım.2004 model ve 9000 kmde sadece ve koltuklu :hanz:

Bide Amerikaya gidiyor diye özen gösteriyorlar ya kızıyorum.Bizim insanımız insan değil mi? Tr'ye takozları çak USA'ya en krallarını...:(
ilk gelenler tam takoz :D

yani astradan sonra tabiki olmaz. aynı sınıf bile değil.

benim aldırdığım arkadaş palio dan sonra aldı şimdi zevkten 4 köşe arabaya her bindiğinde. 2008 de motorlara ufak parmak attılar. eskiden enjeksiyon sistemlerinin birisi delphi birisi bosch birisi siemens idi şimdi hepsi siemens. ve birazck düzeltilmiş şekilde. eskiye nazaran çok fark var.
 hatta bizim ikinci 75 liği aldığımızda kazara 90 lık falanmı taktılar diye düşünmedim değil :D

ben şahsen her şart altında doblo ile fransızın alakasızı yerine connecti seçerim. tank gibi alet.
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2010, 00:30:43 Gönderen: mayham85 »

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: demir_01;64000
mıcradan bıle ıgrenc.sanmam bızım mıllet buna para vermez.gider teneke connecte para verir bu tıpınden dolayı.gerçi buda teneke ama neyse
ben katılmıyorum görüşlerine.esas tipsiz olduğu için daha çok tutulur bunlar.bu ülkede tipsiz olan araçlar en fazla satılan peynir ekmek gibi giden araçlar daha fazla satılmıyormu?reno bu konuda önde gelen tipsizlikte 1.sıradaysa,2.sırada fiat kimseye kaptırmaz evelallah
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı kalender

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ben yeni makyajlı conneti az biraz kullandım çok hoş olmuş ön konsol focus,arka süspansiyon ise makas ile beraber amorsitör kullanılmış.belli bir yükten sonra makas iş görüyormuş.belli bir yüke kadar amorsitör götürüyormuş o yüzden sarsma olayı yok deniyor.Amcam sıfırını aldı 110 luk glx modelini.çok memnun bu yazdıklarımıda kendisinden dinledim.arka sarsma olayıda denenmiştir :D
\'\'Ben\'\' Yaradan\'dan Ötürü Yaradılanı Sevdim... Yaralayanı\'\' Değil..!

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Amerika'ya gidenler ihale sonucu kazanılmış olanlar. Yani Amerika'ya öyle buraya böyle diye bir durum yok. Amerika'da belli katı kurallar var ve o kurallara uymayanlar değil ihale kazanmak sınırdan sokulmuyor. Çok basit bir örnek, arka 3. stop lambası ne sağa ne sola kaçık olacak,tam ortada istiyorlar mesela.Sırf o 3. stop lambası için komple arka bagaj kapağı tasarladılar tekrar. İçerde döşenen elektrik kablolarının bile belli bir kalınlıkta ve belirlelenen yerden geçmesi gerekiyor. Görünürdeki değişiklikler hiçbir şey değil,esas vukuat görünmeyen yerde. Hazır el değmişken iç pazara sunulanlarada görünümdeki şeyleri uyguladılar haklı olarak.Ön pancurunun açısı bile soğutma sıcaklığını düşürmek için yeniden açı verildi falan.

Çevrimdışı mayham85

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
resimlerede baktımda aslnda gözümüz alışrsa tipsiz gelmez. bana sanki 40 ların 50 lerin modellerini andırır gibi geldi.

Çevrimdışı Floydian

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mayham85;64057
resimlerede baktımda aslnda gözümüz alışrsa tipsiz gelmez. bana sanki 40 ların 50 lerin modellerini andırır gibi geldi.

Emre iyimisin? :hanz:

Çevrimdışı mayham85

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Floydian;64058
Emre iyimisin? :hanz:
evet :D yarınki iki finalden dolayı kafa bir milyon oldumu anlamında diorsan yok bir srun :D

resimlere bakarken ön tarafı 50 lerin modellerine benzettm. şu eski ingiliz araçları varya onlara.

not: sadece burn tasarımını. arka kısım yan kısım bildiğimiz fiorinoyu andırıyor bende.

Çevrimdışı Floydian

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mayham85;64060
evet :D yarınki iki finalden dolayı kafa bir milyon oldumu anlamında diorsan yok bir srun :D

resimlere bakarken ön tarafı 50 lerin modellerine benzettm. şu eski ingiliz araçları varya onlara.

Ben neye benzettiğimi söyliyeyim. Adama arabayı çizmesi için 2 ay vermişler. Son güne kadar tembellik etmiş. Sabah kalkmış ve aklına gelmiş. Kırmızı ışıklarda dururken direksiyon üstünde çizi vermiş :hanz: :)

Çevrimdışı mayham85

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
:kiki::kiki::kiki::kiki:
Alıntı yapılan: Floydian;64062
Ben neye benzettiğimi söyliyeyim. Adama arabayı çizmesi için 2 ay vermişler. Son güne kadar tembellik etmiş. Sabah kalkmış ve aklına gelmiş. Kırmızı ışıklarda dururken direksiyon üstünde çizi vermiş :hanz: :)

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: demir_01;64003
yok yav benım favonun dingil bile connectınkınden saglam duruyor.arabaya arkadan bakınca bıldıgın boruyu koymuslar tekerlerın arasına:++:
Favorit' in dingili U formlu bir profildir, boru bile değildir. Belirtmek istedim.
Alıntı yapılan: kalender;64039
ben yeni makyajlı conneti az biraz kullandım çok hoş olmuş ön konsol focus,arka süspansiyon ise makas ile beraber amorsitör kullanılmış.belli bir yükten sonra makas iş görüyormuş.belli bir yüke kadar amorsitör götürüyormuş o yüzden sarsma olayı yok deniyor.Amcam sıfırını aldı 110 luk glx modelini.çok memnun bu yazdıklarımıda kendisinden dinledim.arka sarsma olayıda denenmiştir :D
Makasın işi başka amortisörün işi başka.:wnk: Bana kalırsa daha esnek makas kullanarak sarsıntıyı çözmüşlerdir.

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Bu şindi amortisörlü mü yoksa hem amortisör hem makaslı mı :hanz:

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: hakanerdogan;64178
Bu şindi amortisörlü mü yoksa hem amortisör hem makaslı mı :hanz:

Gördüğüm kadarıyla yaprak yay değil de sarmal yay kullanılmış.:wnk: