0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2.5 yıl sonrasında çizikleri sıfırladık, nano seramik kaplamayı tazeledik. Mekan: Heroicdetailing - Bora
Teşekkür ederim, hep aklımda olan bir şeydi. Firma sahibi yakın arkadaşım, çok soru işaret vardı kafamda, hepsi temizlendi Özellikle yetkili servis güncellemesi sonrası dizellerin derdi de ortadan kalkıyor, arkadaşımın TDI Yeti aracı da aslında döndü.
Dizellerin derdinden kastın nedir İrfan abi? Turbo gecikmesi mi?
İrfan araban çok iyi olmuş. Güle güle kullan.İyi de kafamızı karıştırdın birader Arabayı renk mı kaplattın? Veya sadece yüksekliği açıklamak için başka foto mu paylaştın. Bu renk zaten bir manyak gözüküyor, Kodiaq incelemiştim bir tane bu renkte, araba "alıyor götürüyor" insanı.
Tam kapanma öncesi bir temizlik yapayım dedim, 35 mm yaylı haliyle ilk fotosu
Çok güzel görünüyor İrfan araba. Lastik üstü davlumbaz boşluğunun anlamsız bir şekilde görünmemesi çok fark ettiriyor arabanın görünüşünde.Güle güle kullan.
4. yaşına bir kaç ay kala lastik ihtiyacı baş gösterdi. Üzerindeki Hankook Ventus Prime 3 lastikler 2. yıldan sonra çok sertleşti, 3. yılda çatlayıp kopmalar başlayınca şart oldu çok km geçmesek de. 225/55/17 GoodYear Efficient Grip aldım 4 tane, takar takmaz farkı hissetmek güzel