škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Octavia a7 icin 7x16 et35 jant uygun mudur?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kadiryilmaz

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Merhabalar,
Foruma yeni uye oldum.
2015 octavia 1.6tdi kullaniyorum. Aracin jant ve lastiklerini aldigim gun 17r, 225/45/17 olarak degistirmistim. Isim geregi arabayi kulandigim guzergah degisti ve cok bozuk yollar da var. Bu nedenle kendi jant lastiklerimi satip, yerine 16 jant 205/55/16 ya gecis yapacagim. Sectigim jantin et degeri et35, bu degerle camurluklara surtme gibi bir problem yasar miyim?
Ayrica su anki jant+llastik takimim da satilik.
Deneyimi ve bilgisi olan arkadaslar, simdiden tesekkurler.

Çevrimdışı bsarmaz

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Hiç sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum ama yine de emin olmak için taktırdığınız yerde arka koltuklara ve bagaj açık halde de oraya 2 kişi oturtarak aracı yukarı aşağı esnetin. Sürtme varsa o an çıkar ortaya ama tekrar söylüyorum sorun olacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı kadiryilmaz

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Tesekkur ederim.
Baska sehirden siparis edecegim icin jantlari deneme imkanim olmayacak ama jant uretici firma da simdi cevap yazmis, araca uygundur demis.

Çevrimdışı anil_yazici

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kadiryilmaz;639265
Merhabalar,

Foruma yeni uye oldum.

2015 octavia 1.6tdi kullaniyorum. Aracin jant ve lastiklerini aldigim gun 17r, 225/45/17 olarak degistirmistim. Isim geregi arabayi kulandigim guzergah degisti ve cok bozuk yollar da var. Bu nedenle kendi jant lastiklerimi satip, yerine 16 jant 205/55/16 ya gecis yapacagim. Sectigim jantin et degeri et35, bu degerle camurluklara surtme gibi bir problem yasar miyim?

Ayrica su anki jant+llastik takimim da satilik.

Deneyimi ve bilgisi olan arkadaslar, simdiden tesekkurler.

Sattığınız 17 jant lastik takımınızın resmi var mıdır?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi