23 Haziran'da 45 bin bakımını Mersin Kavi'de yaptırdım. Normalde 940 TL olarak hesaplanan ücret 840 TL'ye düştü. Cam suyu istemedim fakat balata temizleme spreyi kullanılmış diye 836 TL ücret ödedim. Hava filtresi, polen filtresi, yağ filtresi, karter tapası, yağ değişti ve bütün kontroller yapıldı. Yağ için 288 TL faturalandırma yapılmış. Yani dışarı ile kıyaslandığında bayağı yüksek. Üstelik fıçı yağ.
Firmanın artılarına gelecek olursak, iletişim ve hoşgörü noktasında memnun kaldım. Şikayetlerimi dile getirdiğimde dikkate aldılar ve bakım sonunda bilgilendirdiler. Şu anda bakım sonrası için bakımdan kaynaklanan bir sorun yok. Garanti bittiği halde iyi niyet konusunda bazı parçalar için yardımcı olunabileceğini ifade ettiler.
Firmanın eksileri ise temizlik noktasında aracın iç tarafında yağlı parmak lekeleri var. Tabi iç döşemeler bej renginde olunca göze çarpıyor. Güya iç ve dış temizlik yapılmıştı ama torpido gözünün üzerindeki lekeyi fark etmemeleri garibime gitti.
Balatalar ile ilgili herhangi bir değişim gibi konu gündeme gelmedi. Sprey ile temizlenip bakıldığına göre değiştirilmesine gerek olmadığına karar verilmiş.