Aracı garantisi dolduktan sonra yetkili servise götürüp kendimi parçalatmıyorum ama işinin erbabı senelerin ustası tüm işyerimin güvendiği bir usta var sanayide ona götürüyorum tatil dönüşü yine bir göstereyim... işte o usta dedi zaten araba harika yağına suyuna baktınmı seni emekli eder dedi ki yaşım 35 daha. Yani korkulacak bir durum değil diyorsunuz... Arkadaşın olumsuz yorumu ve bana söylediği 5-6 bin tl masrafı var demesi içime oturdu 3 gündür anlatamam
Şahsen o ses geldiği zaman da gelmediğinde de aracın gidişinde en ufak bir problem hissetmiyorum hafif devri arttırıyorum ve artan devirle birlikte ses kesiliyordu.
Birde birşey farkettim kuruntu yaptığımı düşünmüyorum defalarca denedim çünkü. Opetten eurodiesel yakıt aldığımda o ses minimize oluyor. Shellden diesel aldığımda neredeyse ondada azalıyor. Ama Total dan PO dan aldığımda o ses tavan yapıyor çıt çıt çıt sesi çat çat çata dönüyor. Bu normalmidir? Özellikle opetten yakıt almaya özen gösteriyorum nadirende shell, mecbur kalmazsam diğerlerinden almıyorum bir süredir. Arkadaşlar 40 soru ile meşgul ediyorum ama kusura bakmayın