Arkadaşlar merhaba. Son 1 aydır aracımla geri giderken manevra yaptığımda direksiyondan tam tura yaklaşırken bir tak sesi geliyor. Geçen hafta Ankara Aydoğanlar'a periyodik bakım için gittim ve gittiğimde de şikayetimi bildirdim. Akşam aracı almaya gittiğimde sesi tespit edemediklerini söylediler. Bende usta istedim ve ustayla sesi birlikte duyduk. O gün 5 gün sonrasına yeni randevu verdiler. Yeni randevuma gittim, ancak o gün araç ses yapmadı. Servis danışmanı "ses kaydı olmazsa birşey yapamayız" dedi. Kendi adamlarının duyduğu ses garanti için yeterli olmuyormuş. Önceden bana ses kaydı yap diyen olmadı. Bugün ses kaydı yapıp gittim. Ustaya da aynı sesi verdi. Ancak iki üç kez daha manevra yapınca sesi vermedi. Başladı usta nazlanmaya "her zaman yapmıyor yapacak bişey yok" filan. Arabayı resmen zorla servise bıraktım ya. Bakalım şimdi inceleyip yazışma yapacaklarmış. Bakıma para verirken iyi müşteriydik, garantiden arıza giderilecek neredeyse yüzümüze bakmıyorlar. Ben böyle iş görmedim ya. Gelişmeleri buradan yazacağım ama Aydoğanlar benim gözümde sınıfta kalmıştır!