yakın tarihte ( geçen ay ) benım aracımında kaputunda 1 lira büyüklüğünde vernik atması oldu. Avek otomotiv ile iletişime geçtiğimde dosya açıldığında dalga geçer gibi sadece 2 bakım verip göndereceklerdi kabul etmedim. Şöyle ki çeşitli platformlarda ve çevremdekilere sorarak edindiğim bilgi ve kanıtlarla bir miktar para bakım hediyesi mirror link hediyesi gibi bi çok şey verilirken benim sadece 2 bakımla kandırmaya calıstılar . Aracımda oluşacak değer kaybını istediğimde ise dalga geçip gönderdiler. Kimse boşuna ümitlenmesin artık doğuş otoda sapıttı . Mahkeme sürecini başlattım yarın ihtarname çekip sorunumun çözülmesini değer kaybını talep edeceğim. Ama kimse ümitlenmesin herşey araç satılana kadar!
Not: Doğuş oto ile yaptığım görüşmede başka kullanıcılara ödemeler yapıp bunları veriyorsunuz diyip hesaba atılan paraların dekontları yapılan işlemlerin kaydına kadar mail attım sonuç hep aynı sadece 2 bakım
dalga geçiyorlar! etrafımda skoda almak isteyen herkesi uzaklaştırıyorum. İnstagramda yüzlerine vuruyorum ve engel yedim ! kısacası sesi çıkanı susturuyorlar