Servisten aradılar gittim, aküyü şarj etmişler, kaçak varmı diye kontrol etmişler yokmuş, şarj dinamosunda falan sıkıntı yokmuş, dpfyi temizlemişler ve regenerasyon yapmışlar.Vites topuzu ve kapı iç kolu garantiden değişir onda sıkıntı yok dedi. Ben genel merkez diyalog bölümüyle görüşmüştüm, kendilerine gerekirse aracın iadesini talep edeceğimi söylemiştim, servis bi baksın duruma göre tekrar ararsınız bizi demişlerdi. Genel merkez burdaki servisi aramış, bugün benle ilgilenen kişi şef idi:) Hallerinden anladığım kadarıyla kendilerini sıkıntıda hissediyorlar. Şimdi çalışıyor ama 1 gün falan daha bizde kalsın iyice bi inceleyelim dediler. İnceleseniz de yapıp verseniz de ben bu aracı iade edeceğim, avukat arkadaşla da görüştüm dedim ki hakkaten görüştüm. Şef yarın aracı size teslim ettiğimde sizi genel merkezle ben görüştürürüm burda dedi. Yapılan işlemlerin evrakını alayım, önce kendilerine başvuruda bulunacağım, zorlayacak olurlarsa da direkt avukata gidiyorum.Bu arada yaklaşık 1 ay önce falan yan aynalar kendi ustalarının abi bunlar çok sesli açılıp kapanıyor demesi üzerine yenisiyle değiştirilmişti bunu demeyi unutmuşum size:) Anlayacağınız 1 yaşındaki aracın oynanmadık değişmedik yeri kalmıyor nerdeyse. Kendilerine tazminat davası açmayı bile düşünüyorum.