Akü arızası benimde başıma geldi, önce şarj ettiler aracı serviste beklettiler akü yü izlediler akünün şarjı tutmadığı ölçümlerle arızalı olduğu tespit ettiler sonuçta akü değişimi yapıldı, bu esnada araçta elektrik kaçağı testleride yapıldı. Akü sağlam çıkarsa değiştirmeyeceğiz sadece şarj edip edip vereceklerini söylemişlerdi. Ankara Aydoğanlar serviste.
Sadece akü arızasından mahkemede birşey çıkacağını zannetmem, emsal kararları okuyun, mahkeme zarar maliyet fayda durumunu göz önünde bulunduruyor. Araçtan faydalanmayı kısıtlı hale getiren ve önemli problemleri dikkate alıyor, bunlarıda zaten varsa bilirkişi raporu ile tespitini istiyor.
Bilirkişi tayininde uzun süreceğini zannetmem, arızayı servise bildirmenin süresi olduğunu bilmiyorum.
Akü konusunda yüce oto ile tekrar görüşün değişimini talep edin araçtan soğudunuzu mahkemeye gitmeyi düşündüğünü vs biraz sert çıkışın sonuç almayı deneyin.
Arızanın ne olduğunun hiç bi önemi yok bence, garanti belgesinde şu lu arızaların tekrarlanması durumunda diye değil de arızanın garanti süresi içerisinde tekrar etmesi diyor. İlkinde akü değişimi yapıldı zaten ve 12 gün sonra ikincisinde şarj edilip trslim edildi. Mağduriyet konusuna gelince, 2 kere gece 23.30 civarında hamile eşim ve 2 yaşındaki çocuğumla sokakta kalmam yeterli olacağını düşünüyorum ki ille bu şekilde mağdur olmaya da gerek yoktur arıza tekrarı olduğu için.
Emsal kararları okudum ve kaydettim hep. Birinde birisinin aküsü 7 defa aruza vermiş ve araç değişimine karar vermiş mahkeme. (7 olması şart değil, tekrar ediyorum garanti belgesinde arızanın tekrarı diye yazıyor)
Sert konuşuyorum kendileriyle yeterince:) Bugün dönüş yapıp değişimin mümkün olmadığını söylediler, yazılı cevap istediğimizde de yazılı bişey vermeyeceklerini söylediler.
Anlaşılan bunların kendi verdikleri garanti belgesinden, garanti belgesi mevzuatından ve bu konudaki emsal kararlardan hiç haberleri yok ama gözlerine sokacağım hepsini.
Akü arızası benimde başıma geldi, önce şarj ettiler aracı serviste beklettiler akü yü izlediler akünün şarjı tutmadığı ölçümlerle arızalı olduğu tespit ettiler sonuçta akü değişimi yapıldı, bu esnada araçta elektrik kaçağı testleride yapıldı. Akü sağlam çıkarsa değiştirmeyeceğiz sadece şarj edip edip vereceklerini söylemişlerdi. Ankara Aydoğanlar serviste.
Sadece akü arızasından mahkemede birşey çıkacağını zannetmem, emsal kararları okuyun, mahkeme zarar maliyet fayda durumunu göz önünde bulunduruyor. Araçtan faydalanmayı kısıtlı hale getiren ve önemli problemleri dikkate alıyor, bunlarıda zaten varsa bilirkişi raporu ile tespitini istiyor.
Bilirkişi tayininde uzun süreceğini zannetmem, arızayı servise bildirmenin süresi olduğunu bilmiyorum.
Akü konusunda yüce oto ile tekrar görüşün değişimini talep edin araçtan soğudunuzu mahkemeye gitmeyi düşündüğünü vs biraz sert çıkışın sonuç almayı deneyin.
Sizde arıza tekrarladımı yoksa sadece 1 kere mi oldu ve çekici veya yol yardımla falan mı servise ulaşımınız sağlandı?