Oğulcan bey merhabalar, bende efeden memnun değilim hiç, kolcagi söylediğim halde geçiştirdiler. Ayrica arka perdem bozuktu inceleyip baktiklar perde hic sarmiyordu, garanti den degistircez dediler. Sonra parca gelince aradilar gittim. Perdeyi birdaha denediler perde sarmaya başladı bende şaşırdım. Ama düzgün bi sekilde sarmiyordu gene elinizle koymaniz gerekiyordu, direkt bırakınca sarmiyordu öyle olunca, perde düzelmiş diyip degistiremem dedi sorumlu kisi. Bende merak edip üst kata çıktım, sifir araçların perdesini kontrol ettim ve bıraktığım da tık sariyordu sonra sorumlu kisiye tekrar gittim bakin benimki böyle sarmıyor diye bu seferde ya bu sifir araba fark olur dediler, sorumlu kisi serviste bakim gören baska bi arabayi deneyelim dedi tamam neyse ordan bi aracinkini denedik oda sifir arabanin ki gibi sardi, sorumlu şaşırdı biraz belli etmeden, yani anlayacağınız benim perde bozuk adamla atistik allem etti gallem etti degistirmedi perdeyi, birdaha efeye ugramam videolar mevcut elimde perdenin burdan paylasilabiliyorsa yard olursaniz paylaşırım. Boşu boşuna taa Elmadağ dan gittim gelmiş parcayi inatla degistirmediler. Efe pişmanliktir benim için artik.