0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eski Octavia, Yeti, Superb, Rapid, Fabia'ya olan model bu. Fiyatı da makul bence özellikle bu kurla. Polonya'da felan bu paraya vermiyorlar bunu.Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2017 yeti de çerçeve değişecek mi acaba
keşke kendi aracımda çalıştırabilseydim. aslında mevcut orjinal soketi keserek çalıştırılabilir dedi benim montajcım ama ben biraz orjinalciyim içim el vermedi .inşallah skoda aracı olan birinin işini görür.
Aracınız yeni kasa ise olmaz, eski kasalar için çıktı bu. B7 Passat, Jetta, Cc felansa arabanız, bunun Vw versiyonu da var Polonya'dan felan temin edilebilir.Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkiye’de aracıma uygun Rns 510 cihaz buldum. Bunu satarsam ben de onu alacağım. Buna nazaran biraz daha eski ama benim tüm ihtiyacımı görecek rns510 hemde araç içi ambiyansı da bozulmayacak
iyi günler herkese bende 2014 jettaya aldım ama araştırmadan aldım skoda aracına uyan arkadaş varsa uygun fiyata vereceğim temiz çiziği yoktur. FİYAT: 1400 TL numaram 0 542 3673121 levent