Start Stop buttonunda problem vardı benim araçta. Aracı hem 45 bin bakımına götürdüm hemde bu buttonu kontrol etmelerini rica ettim. Duruma göre 5-6 defa basınca araç çalışıyor yada kapanıyordu. Burda kimi arkadaşlarda benzer problemi yaşamıştı ve garantiden değişim yapmışlardı. Sonuç olarak ilgili servis dönüş yaptı ve parçanın ücretinin yüzde 60 ını almayacaz artı işçilik ücreti dedi. Parça 251 TL imiş . 100 TL artı 50 TL işçilik ücreti 150 TL yapıyor. Bunu üzerine doğuş otoyu aradım doğuş otoda garanti konusu bayilerin insiyatifinde dedi . Bunun üzerine başka servisi aradım bakalım onlardanda fiyat alacağız. Garanti konusunun bayinin insiyatifine bırakılması ne kadar doğru. Aklımda soru işaretleri oluştu. Benzer problemle karşılaşanlar ne yaptı fikirlerini paylaşırsa sevinirim.
Aracınızın normal garantisi devam ediyor mu? Bu konuda hiçbir şey yazmamışsınız.
Eğer garantinizin normal ve/veya uzatılmış garantisi bitti ise, evet arızayı garanti dahilinde yapıp yapmamak bayi inisiyatifindedir.
Aklınızda neden soru işaretleri oluşmuş diye düşündüm, bulamadım