sürekli Cc kullanan biri olarak ben yanaşma derim görüntüsüne aldanma süperb in en dolusunu alamazsan tamam cc al ama en dolsunu alırım diyorsan asla pişman olmazsın keşke vakit olsa cc mi kullansan .)
Açıkcası Su an kullandığım araç olan fluence’i bile inanmayacaksınız belki keyif alarak kullanıyorum. Beni rahatsız eden tek şey trim sesleri ve ardı arkası kesilmiyor maalesef ki Renault’un genel olayı trim sesleriymis bunu da sahip olunca anladım. Alman tercihim bu noktada trim sesini de yaşamamak adına ve uzun yıllar binecek olmamdan sebep basımızda ağrıtmamalı açıkcası çünkü Renault ile 118.000 km de ne şanzıman ne motor tarafında sıkıntı yaşamadım ki kullandığım araçta yine kuru çift kavrama. Cc görüntüsü gerçekten çok hoş ve direksiz camlar en büyük etkiyi bıraktı bende. Diğer yandan superb e de aşık olmuş biri olarak onu da yabana atamıyorum. Bu sebeple özellikle bu iki aracı kullanan arkadaşların yorumunu istedim. Birde cc de cam tavan tam açılmıyormuş sanırım bunu da yeni öğrendim
yorumunuz icin teşekkür ederim.
Merhaba her ikisinide kullandım tabi benim aracım süperb tdi wv cc de kullanıyorum sadece şu şekilde ayrım yaparsınız konfor ve genişlik süperb in cc nin tasarım ve WV olmasının dışında başka hiç bir albenisi yok TSİ motor 1.4 her iki araçta 1 ve 2 vites te sadece ama sıkışık trafikte kararsız kalıyor oda motordan kaynaklı ve her iki araçta kesinlikle kullanıma bağlı ekonomik yakıyor CC çok sağlam araç çok kaza atlattı köpeğe vurduk bize vurdular ama hiç bir zaman bizi yolda bırakmadı süperbde aynı güvenlik gayet başarılı size tavsiyem süperb alın ama en dolusunu almaya bakın CC ile tasarım farkından başka bir farkı yok motorlar aynı zaten...
1-2 kararsızlığı benim su an kullandığım araçta da var maalesef çift kavramaların genel sorunu herhalde. Guvenlik konusunda sizinle hem fikirim ayni veya yekinlardir birbirlerine. Superb icin benim adıma olmazsa olmaz cam tavan, xenon mümkünse adaptif hız sabitleme özellikleri. Donanım olarak superb ağır basıyor bakım gibi maliyetlerden de kaçmıyorum açıkcası güvenlik önemli benim için su anki aracım bile hala yetkili servise giriyor. Siz bu arada hangi modelini kullandınız cc’nin benim aklımda 2014 ve 2016 arası modelleri vardı. Yine superb icin minimum 2015 modelini düşünüyorum. Teşekkür ederim yorumunuz icin.
hocam senin gonlunde cc var cok net, bosver git cc al.. cunku superb alip hic pisman olmayacaksin ama yinede aklinda hep cc kalacak gibi.. cc’de kotu arac degil hangisini alirsan al zaten pisman olmassin, hayat kisa, coluk cocukta yoksa superb fazla gelir sana zaten.. bin cc’ye aklin onda kalmasin
Teşekkür ederim sağolun yorumunuz icin.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi