škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

2017 süperb yakıt göstergesi sorunu

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı semih08

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Aracım 1.6 dizel. Sorunu uzun yola çıktığımda fark ettim. Ankaradan Rizeye gidiyodum Ankarada depoyu fulledim yola çıktım samsuna kadar hiç durmadan gittim samsunda baktım gösterge hala full. Samsunda mola verdik sonra takrar yola devam etmek için arabayı çalıştırdım 3-5 km sonra baktım yakıt göstergesi olması gerektiği yerde yarımın biraz üstünde. Devamında sorunsuz azalmaya devam etti gösterge. Sorun depoyu fulleyince ortaya çıkıyor depoyu fulledikten sonra takılı kalıyor gösterge. Araba tekrar çalıştığında sorun düzeliyor. 2 gündür yetkili servise gidiyorum onlarda bulamadı sorunu. Sizce nedir sorun ?

Çevrimdışı erharp32

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Şamandıra arızası gibi duruyor.

SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı semih08

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Aracı bilgisayara bağlayıp baktılar bi arızanın bi sorunun olmadığını söylediler. Şamandırada arıza olsaydı bilgisayara bağladıklarında ortaya çıkmaz mıydı ?

Çevrimdışı promethe

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Hocam muhtemelen şamandıradan sorun, eğer yol bilgisayarınız  yakıt aldıktan sonraki yapılan yolu da sıfırlıyorsa( yenş yakıt almadıgınız halde) sorun şamandıra kaynaklı diyebiliriz. Bende de göstergede gözle görülen bir tutarsızlık yok ama, yaz aylarında yeni yakıt almasam bile değeri kendi kendine sıfırlayıp son çalışma anından sonraki değeri dikkate alıyor. Bunu  sürekli de yapmıyor, kış aylarında hiç yapmadı ama garip bir şekilde  her yaz havalar ısındığında benzer sorunu yaşıyorum. Forum içindeki yazışmalarda benzer sorunu yaşadığını ifade eden insanlar var, bunun sebebinin şamandıra olduğu ortak kanısı var.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı semih08

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Sorun şamandırasaysa yetkili servis bu sorunu nasıl bulamaz

Çevrimdışı promethe

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: semih08;642337
Sorun şamandırasaysa yetkili servis bu sorunu nasıl bulamaz
Servis yetkilisine bunu sormalısınız, bize değil.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi