hakan abi yani araba dinamiği yok derken mesala jeeplerde yüksek duruo ama normal taksilerden cok farklı . budamı öle simdi kafam karisti birazcık ... süleyman bey cocuk henüz yok ama oldum olası büyük arabalardan hoslandım .. burda skoda bayiide yok en yakın elazığ oda buraya 3 saat . ama karar verirsem almaya süphesiz giderim de iyi bir arastırma yapmam lazım ..
22+ bir yaşta isen abi demene gerek yok
Otomobil gibi değil derken Vectra C diyorsun ya hep, heh işte onun gibi hiç değil. Mesela Vectra'da asfaltı hemen ayağının dibinde bilirsin, direksiyon tepkilerinde arabanın arkası net cevap verir falan.
Ama roomster sonuçta B-MPV bir araç idi yanlış hatırlamıyorsam. Yandan yüksek, arkası uzun, mesela 45-50 ile dönerim her kavşağı boşsa asla frene falan basmam ben, şahsen roomsterda istemdışı ayağım frene giderdi.
Focus C-Max ile eş sınıfta idi galiba en azından benzer. Çocukluk arkadaşımda var aabayla denemediğim şey kalmadı hatta oğlan "la Hakan bu 200 basmıyo bide sen deneyiver falan der" :lol:
Ben onunla yine 50 ile kavşak dönmeye korktum. Asla emanet araba olduğundan falan değil ha, şöförlük hissiyatı.
Araba dinamiği dedim mi yerden olacak, kısa olacak, açıklık az olacak.
Tabi gerek 50 ile kavşak dönmek olsun gerekde verdiğim kıstaslar olsun bunlar benim ölçütlerim, asla genel-geçer nitelik taşımaz, şahsıma aittir.
Hem jip nerden çıktı :lol:
4x4 düşünürsen beğendiğin bi model varsa söyle yardımcı olurum kullanma amacına göre. Var bizde 2 tane yazları tepelerindeyim :lol: