Skoda Superb III Yakıt Tüketim Değerleri sayfasında benzinli araçlarımızın ne kadar yaktığına dair tonla fotoğraf var. Halen gelip şurada cahil cahil 8-9 litre diye yazmayın, biraz gerçekçi olun.
Kendi aracımda 4000 km yarı şehiriçi yarı da şehiriçi kullanımla ve tüketim için kasmadan fakat hız kurallarına uyarak yapmış olduğum tüketimim 6.2 litre.. Daha neyin benzinli çok yakar, dizel her türlü tokatlar söylemlerindesiniz siz?
Evet, araç seçimi kese meselesidir. Paran varsa istediğini alırsın.. Fakat bilgi danışana da yanlış kulaktan dolma veya varsayımlı bilgi veremezsin. Ki, her cebinde parası olan parasınca araba almak zorunda da değil, isterse gider 60.000 liraya Egea da alır kime ne?
Yakıt ve gidişat anlamında benzinli TSI üniteler, dizel TDI ünitelerden farksızdır, bunun aksini iddia edenle anahtar bırakmak üzere kapışabilirim. Varsa babayiğit buyursun gelsin. Bizim aradaki fiyat farkını boşuna ödemeyin, kulaktan dolma bilgilere kanmayın diyişimiz de buradan öte gelir. Yoksa bu araba benim için bugün var yarın yok, öldüm bittim kaldım savunmasını yapacak değilim.