Gayet mantıklı . Geniş iç hacim ve bagaj, güçlü motor, sportif donanım. Mis gibi. :ok:
Bugün Škoda bayiye gittim. Lastikçiye kışlıkları taktırdıktan sonra yolumun üzeri olduğu için uğrama ihtiyacı hissettim merakımdan
Gözümün gördüğü değişiklikler ve yorumlarım
-Ön farlar merceksiz ve sıradan görünüyor.
-Gündüz farlarına baklava dilimi gibi değişik çizgiler yapmışlar.
- Burun tarafı sanki daha çok yere bakıyor ve araç enginleşmiş gibi. Ön kaputta škoda amblemi düzleşmiş gibi geldi ama gözüm yanılıyor olabilir
-Jantlar değişmiş ama ah keşke benin aracımda da aynısından olsaydı diyebileceğim bi seçenek değil.
-Kadran zemini değişmiş. Yeni Škoda modelleri ile aynı zemine geçmiş.
-Teyp Swing 2 dedikleri farklı bir model kullanmışlar. Daha hızlı çalışıyor işlemcisi iyi galiba. Ama sanki bazı şeyler kısıtlanmış gibi ama tam farkları üzerinde yoğunlaşamadım.
-Koltuk deseni değişmiş ve oturduğumuz zeminde vücudu saran kısımları kadifemsi bi dokuya sahip bi kumaş kullanmışlar. Sürtünmeyi azalttığı için çabuk yıpranabilir düşüncesindeyim.
-Flaşörleri açtım maalesef hiç bir sinyal led değil. Oysaki arka sinyalin camı ledler için tasarlanmış.
- Bagajda hiç bir değişiklik yok.
-Kol dayamanın arkasında usb var mıydı kontrol etmeyi unuttum. Şimdi yazarken aklıma geldi
-Motor aynı görünüyor
-Ön ızgara baya çıkkın görünüyor. Vision modelinde ki gibi.
-Torpido da yine soğutucu yok maalesef
-Konsollar yine sert malzeme
-Kapı fitilleri yine aynı eksik
Başka da inceleyip de aklıma gelen bi husus olmadı galiba
Özetleyecek olursam bu haliyle yine kendi aracımı tercih ederdim
Hanifi GÜNDÜZ - Škoda Fabia III 1.0 TSI 110 Hp 200 Nm DSG Style 2017