Sağ kulağım hiç çınlamadı şimdiye kadar hep sol çınlıyor , yoksa duaların başkasına mı gidiyor anlamadım :uve:.
Evet 5 günde 12,8 den 12,5 oldu ama bu Voltajdan sonra daha yavaş düşer sanırım çünkü normal voltaj değerine iyice yaklaşmış oldu, yarın tam 1 hafta olacak bakalım değer ne çıkacak.
12.6V normal voltaj değeri değil mi bir aküde. 12,6 ya kadar hızlı 12.6 dan sonra yavas düsmesi gerekmez mi. Seninki 12.5V olmus 5 günde.
Ben mi yanlış biliyorum, yoksa akümü sorunlu yada tüketim yapan bir şey mi var ki?
@Levcho
Bugun polen filtresini söktüm 2 senedir aynı polen filtresi hiç de kirli değildi.
yine debi silkeledim iyice vurdum masaya ters çevirip, sonra da elektrik süpürgesiyle cektim araları maraları
2 senede anca 12.000 km yaptım diye bakıma da sokmadım gecen sene. Onumuzdeki hafta sokacam bakıma ama istanbulda tum yetkili servisler shell helix, Total, Castrol edge ve Petrol Ofisi kullanıyor. Mobil 1 kullanan yok. ben getireyim yağı diyorum koymayız diyorlar.
Mobil1 5 litresi 275 TL. Servisin kullanacayı ne marka olursa olsun 4,6 litre kullanacak 660 TL. arada 400 tl var be yuh.
Polen Filtresi 200 TL.
Bir yandan yetkili servis kapsamlı kontroller yapıyordur diye goturmek istiyorum bakım klavuzundaki gibi (insallah yapıyordur, kendimi öyle inandırıyorum). Diğer yandan bile bile ütülmek hiç işime gelmiyor.
Bir yandan da acaba 5 li yaşlarda falan DSG'den gol yermiyiz, iyi niyete sokulur mu sokulmaz mı!? deli düşünceler içerisindeyim