Tekrar selamlar. Sorunu çözemedim ne yazık ki. Çıkma Orijinal satan bir yer buldum. 1000 TL fiyat çekti. Yine komple değişim tabiki. Acaba sanayilerde, elektronikçilerde bulmam mümkün olur mu? Aracın bakımı geldi götüremiyorum korkudan. Şirket aracı olduğu için direkt kitlerler.
Sizin şirket ne çesit bir şirket ve ya araçları nasıl kiralıyorlar bilmiyorum ama şirket araçlarında kasko olmalı ve kasko da bunu karşılamalı. Sirket aracını sadece sirket islerinde kullanabilirsiniz diye bir yönetmelik imzalattilarsa ve ya idari mudür kılın tekiyse üzüldüm doğrusu.
arkadaşların da dediği gibi LCD panelde bir halt olsaydı panelin değişmesi gerekirdi ki yine komple değiştirmeye gerek yok. Ama sorun dokunmakte belli.
Onemli olan ona uygun dokunmatiği nereden bulacaksın.
Aliexpress veya banggood gibi sitelerden arastırıp bulabilirsin. gelince de iyi bir dıs serviste ekranı soktur, cep tel tamircilerine goturup orada değiştirsin. sonra tekrar montajını yaptır. toplamda sokme takma 20 25 tl malzeme 50 tl degişime de 100 tl verirsin 150 200 tl arası bir rakama çözersin aslında.
cep tel dokunmatiklerini 150 180 tl ye değistiriyorlar ama onda cok sirkülasyon var. Senin asıl amacın boleronun dokunmatığını bulmak bence, onu bulursan sorununun %80'ini çozmüş olursun.