Giriş Yap
Kayıt Ol
Menü
Ana Sayfa
Yardım
Ara
škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...
škodaturkey.com
»
SKODA MODELLERİ
»
Superb III
»
Basınç pompası veya turbo valfi arzasu yaptıran oldu mu vuuu sesi
diziseti
·
12 ·
3504
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa:
1
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
diziseti
Acemi Üye
:
30 Aralık 2018, 16:31:20
Arkadaşlar süperb 3 2015 prestige paket aracımı yeni aldım. Bu rölantide gelen vınlama sesini duydum servis vakum pompası sesi tüm süperb sahipleri şikayetçi ama bir şey yapamayız bu ses normal dedi.
Garantisi bitmese zorla çözdürürdüm ama şimdi keyfe keder bakacaklar tekrar gittiğimde elimde kanıt olsun ücretsiz değişim talep edeyim istiyorum. yardımcı olur musunuz?
Bu işi yaptıranlardan yardım bekliyorum zira Octavia dan sonra zevk alamıyorum arabadan. Bir arkadaş forumda basınç bompasını değiştirmek çözmüş bir başkası da turbo valfi değiştirerek.
Benim ses düşük hızlarda uzaktan bir süpürge çalışıyor gibi geliyor uvvv şeklimde nadir ses gidiyor sonra hemen geri geliyor sesi yüksek hızlarda duyma şansın Yok ama e de serbest sürüş moduna geçince ses gidiyor çalıştırdıktan bir iki saniye sonrasında geri geliyor ve net duyuluyor.
vetapex
Acemi Üye
Cevap: Basınç pompası veya turbo valfi arzasu yaptıran oldu mu vuuu sesi
Yanıtla #1 :
30 Aralık 2018, 20:59:33
araç dizel ise sanayiye götürün pompa bakımı yapsınlar.
diziseti
Acemi Üye
Yanıtla #2 :
30 Aralık 2018, 21:48:53
mazot pompası bakımı mı?
Celalsn
Tam Üye
Yanıtla #3 :
31 Aralık 2018, 00:31:14
Dediginiz ses benim aracimdada var. Hatta rolantide calisirken ses bir iki saniyeligine kayboluyor geri geliyor. Forumda bi kac arkadaş adini tam hatirlamiyorum ama sanirim n75 valfinden oldugunu soylemisti. Bende servise cok israr ettim ama bi sorun yok normal dediler. Artik alistim rahatsiz etmiyor
dawn
Tam Üye
Yanıtla #4 :
31 Aralık 2018, 08:42:06
Ben bu ses için iki kere gittim; ikisinde de bir kaç parça değişti ama ses devam ediyor. Sanıyorum ki ya ustalar sesi duyamıyor ya da çözümü olan bir şey değil. Açıkçası ben de forumda konusunu görene kadar sesin normal bir ses olduğunu sanıyordum.
diziseti
Acemi Üye
Yanıtla #5 :
31 Aralık 2018, 13:03:10
Hangi parçalar değişti; en azından onları değiştirmeyelim. Bilgi verirseniz. turbo valfi arzasu veya basınç pompası değişti mi?
dawn
Tam Üye
Yanıtla #6 :
02 Ocak 2019, 11:57:53
Değişen parçalar aklımda değil ama yalnızca sisteme arıza kaydı düşmüş olan parçalar değişti diye hatırlıyorum.
diziseti
Acemi Üye
Yanıtla #7 :
02 Ocak 2019, 23:02:16
yazın da ses devam ediyor mu? Bana soğuk havalarda gelir yazın gelmez dediler ama bilmiyorum ben çok rahatsız oluyorum zevk alamıyorum arabadan. Aslında ön konsola eğilince ses gelmiyor geriye yaslanınca çok artıyor; garip bir akustiği var
onuraktas
Yeni Üye
Yanıtla #8 :
31 Mart 2019, 09:15:50
Merhaba benim arabamda da(2017 comfort) aynı sorun var. Esrnyurt Doğuş otoda n75 valfinin değişimi kararı verildi, parça bekliyorum. İyi günler dilerim
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haluk Çakmakcı
Tam Üye
Yanıtla #9 :
31 Mart 2019, 18:21:23
Aynı sıkıntı bende de var araba çalışırken bişey yok ama gaA dokunduğun anda vuuu diye hafiften geliyor hızlanınca sanırım gürültüden duyulmuyor servise sordum usta n75 valf dedi genelde hepsinde vardır bu sorun hatta superb de daha çok dedi şimdilik değiştiremiyorum bakalım ne olacak...
G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
diziseti
Acemi Üye
Yanıtla #10 :
31 Mart 2019, 21:59:25
Yok bizde ki gaza basınca kaybolan tolanti de duyulan bir ses sizin ki bence farklı
Haluk Çakmakcı
Tam Üye
Yanıtla #11 :
31 Mart 2019, 22:02:04
Bana serviste n75 valfi dediler bilemiyorum tabi eğer ses artarsa gidecem tekrar servise
G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdır
Sayfa:
1
škodaturkey.com
»
SKODA MODELLERİ
»
Superb III
»
Search