škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Basınç pompası veya turbo valfi arzasu yaptıran oldu mu vuuu sesi

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diziseti

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar süperb 3 2015 prestige paket aracımı yeni aldım. Bu rölantide gelen vınlama sesini duydum servis vakum pompası sesi tüm süperb sahipleri şikayetçi ama bir şey yapamayız bu ses normal dedi.
Garantisi bitmese zorla çözdürürdüm ama şimdi keyfe keder bakacaklar tekrar gittiğimde elimde kanıt olsun ücretsiz değişim talep edeyim istiyorum. yardımcı olur musunuz?
Bu işi yaptıranlardan yardım bekliyorum  zira Octavia dan sonra zevk alamıyorum arabadan. Bir arkadaş forumda basınç bompasını değiştirmek çözmüş bir başkası da turbo valfi değiştirerek.

Benim ses düşük hızlarda uzaktan bir süpürge çalışıyor gibi geliyor uvvv şeklimde nadir ses gidiyor sonra hemen geri geliyor sesi yüksek hızlarda duyma şansın Yok ama e de serbest sürüş moduna geçince ses gidiyor çalıştırdıktan bir iki saniye sonrasında geri geliyor ve net duyuluyor.

Çevrimdışı vetapex

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı Celalsn

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Dediginiz ses benim aracimdada var. Hatta rolantide calisirken ses bir iki saniyeligine kayboluyor geri geliyor. Forumda bi kac arkadaş adini tam hatirlamiyorum ama sanirim n75 valfinden oldugunu soylemisti. Bende servise cok israr ettim ama bi sorun yok normal dediler. Artik alistim rahatsiz etmiyor :)

Çevrimdışı dawn

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Ben bu ses için iki kere gittim; ikisinde de bir kaç parça değişti ama ses devam ediyor. Sanıyorum ki ya ustalar sesi duyamıyor ya da çözümü olan bir şey değil. Açıkçası ben de forumda konusunu görene kadar sesin normal bir ses olduğunu sanıyordum.

Çevrimdışı diziseti

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Hangi parçalar değişti; en azından onları değiştirmeyelim. Bilgi verirseniz.  turbo valfi arzasu veya basınç pompası değişti mi?

Çevrimdışı dawn

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Değişen parçalar aklımda değil ama yalnızca sisteme arıza kaydı düşmüş olan parçalar değişti diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı diziseti

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
yazın da ses devam ediyor mu? Bana soğuk havalarda gelir yazın gelmez dediler ama bilmiyorum ben çok rahatsız oluyorum zevk alamıyorum arabadan. Aslında ön konsola eğilince ses gelmiyor geriye yaslanınca çok artıyor; garip bir akustiği var

Çevrimdışı onuraktas

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Merhaba benim arabamda da(2017 comfort) aynı sorun var. Esrnyurt Doğuş otoda n75 valfinin değişimi kararı verildi, parça bekliyorum. İyi günler dilerim

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Haluk Çakmakcı

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Aynı sıkıntı bende de var araba çalışırken bişey yok ama gaA dokunduğun anda vuuu diye hafiften geliyor hızlanınca sanırım gürültüden duyulmuyor servise sordum usta n75 valf dedi genelde hepsinde vardır bu sorun hatta superb de daha çok dedi şimdilik değiştiremiyorum bakalım ne olacak...

G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı diziseti

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Yok bizde ki gaza basınca kaybolan tolanti de duyulan bir ses sizin ki bence farklı

Çevrimdışı Haluk Çakmakcı

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Bana serviste n75 valfi dediler bilemiyorum tabi eğer ses artarsa gidecem tekrar servise

G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi