murat kardeş
ben şaşmazın karşı tarafındaki bir yerden dağcey diye bi yerde taktırdıydım bizim 4 tane a5 de orada takıldı hiç sorun yok
ilgi alaka çok iyi çözüm üretiyorlar sorun varsa giderene dek arkasındalar arıza ışığı yandığında sildirmek için para almıyorlar
http://www.dag-cey.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
buda internet sayfaları yer haritasınıda koymuşlar sana yardımcı olacaklaerdır.
Biz de arkadaşa aldığımız Collection'a lpg araştırdık. Linkini verdiğiniz firmayı da aradık. Octavia'da arıza ışığı yanmaması için garanti veremeyeceklerini söylediler. Lovato & KME için 1300 TL, Romano için 2000 TL idi sanırım fiyat. Ya da 1000 Euro idi...
Fabia Ambiante alan arkadaşımız geçen cuma Ankara'da Mocan Otogaz'da BRC taktırdı. Işık yanmama garantisi de verdiler. Oradan Konya, Ankara, tekrar Karabük'e geldi, ışık vs. hiç bir problem yaşamadı. 1400 TL fiyat...
Buradan Mocan'a gidip memnun olan, hatta burada yapılan hatalı montajları orada düzelttiren toplamda 4-5 arkadaşımız var. Hepsi de memnun. Türkiye diistribütöründen "en sorunsuz bayi ödülü" almış olmaları da cabası.
Collection'u olan arkadaş da bu cumaya randevu aldı, muhtemelen beraber gideceğiz Ankara'ya... Kendisi şu anda yb ortalamasını 10 litre'de tutmakla meşgul. E havalar soğuk, hele de kısa mesafede kullanınca pedal&yumurta ikilisini ayrı düşünmek zor olmaya başlıyor.
Benim karbüratörlü 1.3 Corolla tüpünen 20 tl'ye 75 km ş.içi yapıyor, .266 tl/km
Bunda okulun 1 km mesafede olmasının payı da büyük tabi... 1.3 de olsa enjeksiyon şart!!! Az yakmıyor meret...