Superb'imi Mayis 2017 sonu aldiktan 2 ay sonra, Istanbul'daki dolu felaketinde hafif de olsa gocukler olustu... Cok farkedilmeyen bu gocukler icin uzun zaman sigorta sirketlerinin keyfini bekledim. Sonunda, sigorta sirketi araci aldi ve 1 hafta sonra getirdi... Araci teslim alirken, semsiyelere bakmak aklima gelmedi... Birkac gun sonra, sag kapi semsiyesinin olmadigini farkettim ve sigorta'ya bildirdim... Sigorta, araci alirken ic-dis resimlemis ve semsiyenin teslim alirlarken yerinde oldugunu tesbit ettiler. Tabii, kimin aldigi mechul... Orijinal bir semsiyeyi de ucretsiz olarak getirdiler.
Gecen yil, yetkili bayide orijinal semsiye fiyati 140TL civari idi (kurlar ziplamadan once)...
Siz siz olun, aracinizi biryerlere birakirken semsiyenize sahip cikin...
Bu arada, her iki kapida bulunan semsiyeleri sikca kullanan biri olarak, semsiyelerin gayet akillica uretildigini de soylemem lazim... Cok sert ruzgarda, semsiye ters donmek, dagilmak veya kirilmak yerine, "tak" diye bir sesle atiyor... Kapatip tekrar actiginizda, eski hali ile kullanmaniz mumkun... En azindan benimkiler saglam cikti...
Keyifli surusler dilerim...