Arkadaşlar tekrardan merhaba. Aracımı osmaniye aykan servise bırakmıştım. bakımları yapıldı. fakat fren pedalından gelen o ses için hiçbiRŞEY yapmamışlar. araba orda 5 gün kaldı. telefonda aradığımda sesi duymadıklarını söylüyorlardı bana. Bende inandım.aracı teslim almaya gittim. yanımda servis yetkili geldi. aracı çalıştırdım frene bastığımda yine o ses gelmeye başladı. beyefendi bakın ses hala devam ediyor dedim.Ses daha önceden nasıl duyulmuyor dedi. Allah allah dedi ilginç servisimizde 2 tane daha skoda superb arac var onlara bi bakalım dedi. gittik beraber baktık ve ikisindede o ses yoktu. Ben bunu kabul etmiyorum öğle dedim. o zaman şöyle bişey yapalım dedi. benle ilgilenen kişi video çekti pazartesi günü istanbula gidecem, orda bu sorunu gösterecem ve en geç salı günü size geri dönüş sağlıyacam dedi. bende kabul ettim. salı oldu kimse aramadı. çarşamba ben aradım toplantıda oldugu söylendi geri dönüş sağlicaz dediler bana. kimse dönmedi perşembe aradım 10 dk sonra size geri dönüş sağlayacaz dediler gün bitti kimse aramadı. cuma oldu bu sefer patladım. benle ilgilenen erdal beyi bağlayın dedim şuanda adanada dediler. ben delirdim. siz ne yapmaya calısıyorsunuz dedim. biz burda aptalmıyız salak yerine koyuyuorsunuz bizi dedim. kaç gündür arıyorum ne siz nede o adam geri dönüş sağlamadınız dedim. böyle terbiyesizlik ne gördüm ne duydum dedim. kendi aramıyorsa size bilgi versin siz bana durumu acıklayın oda yok. gerekli bütün yerlere sizi şikayet edeceğim dedim. kadın ordan siz bizi tehdit ettiğinizin farkındamısınız dedi. bu tehdit değil en doğal hakkım dedim. senin olayı toparlayacagın yerde hala kendini üste tutmaya çabalıyorsun dedim. başka birşey yoksa kapatmak zorundayım gibi şeyler dedi. kapat dedim. hemen doğuş otomotivi aradım. durumu anlattım. size geri dönüş sağlıyacağım dedi. biraz bize zaman verin dedi. bugünde osmaniyeden arıyorlar hicbişey olmamış gibi bu sesi istanbuldaki ekiplere dinletmişler ve skodada olan bir ses oldugunu söylüyorrlar herhangi bir sıkıntı yokmuş. ama siz aracınızı osmaniyeye getirin burada fren testine geçirecez aracı dediler. sizde 2 araç ve antakyada 4 araç denedim hicbirinde bu sorun yok dedim ne demek hiçbişeyi yok aracın bunu nasıl söyleyebilirler dedim. o zaman yüce otomotivi arayım sizi istanbula davet etsnler orada görün dedi.Böyle bir servise nasıl güvenipte aracımı verdim anlamış değilim. yazzıklar olsun.