0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dostlar Ali nin ekspresinden aldım. Ancak tutamakları sökemedim vidalı olmadığı için bilgisi olan varmıdır, nasıl sökeriz. De bunları takarız.
aldığınız linki paylaşırsanız sevinirim. Güle güle kullanın.
Bu video yardımcı olur: https://www.youtube.com/watch?v=XqsP_UagAxg&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2i8vWFAaBREcZX3yVzFxNqX90cMJjfCphJZfmO28WQTNBdaNkWITWbBIY
Aynen vidyo daki gibi denedim korkarak tabii
Tebrikler iyi iş çıkmış ama kapaklar yerine oturmamış sanırım parçadan dolayı. Kapağın alt tarafını biraz traşlayıp yerine olur gibi geliyor.
Benim araçta bu el tutamakları hiç kullanılmadığından çok önemli değil ama tabiki olması gereken yavaşça kendi geri çekmeli sönümlenmeli demek ki maliyetten kaçmışlar ufak ama önemli detaylar güzel olmuş güle güle kullanın
Kapaklarda sorun yok, fotoyu kapağı takmadan çektim, tabiki sonra kapaklar yerine sıkıntısızca takılıyor. Burda üretimde sıkıntı var 4 ünü 10 tl ye aldığım parçayı skoda takmamış, kar olsun diye herhalde
Hiç bir sıkıntı yok benim verdiğim linkteki uygun olan.3 tutamagı çok kolay halletim ama 4. Sü 3 nün süresinden fazla uğraştırdı plastik mili. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi