škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Fabia Aracım İçi Difüzör Arıyorum.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı VrS29

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Önceclikle Merhaba.
Foruma yeni katıldım.
Aracım 1.6 tdi elegance modeli. Henüz 40 bin kmde. Bir bayandan aldım.
Araca alır almaz yazılım attırdım suan 135 beygir 290 torklarda.
dıştan cok cılız duruyor. ufaktan bişiler yapmak istiyorum. ön lip arka difüzör yanlara marspiyel gibi. fakat bulamıyorum. bu konuda yardım edicek ve araçlarında varsa resim paylaşabilrlerse cok sevinirim.herkeze iyi forumlar :)

Çevrimdışı ozcn

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Bu limitler fazla değilmi arac için? Yazılım sayfasında 1.6tdi için 120hp 270nm öneriyolardı. Mekanik olan çabuk yıpranmaya sebep olabilir

Çevrimdışı VrS29

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ozcn;648732
Bu limitler fazla değilmi arac için? Yazılım sayfasında 1.6tdi için 120hp 270nm öneriyolardı. Mekanik olan çabuk yıpranmaya sebep olabilir

Zorlamadığın sürece sıkıntı olmayacaktır. uzun yol  dışında hızlı kalkış vs. kesinlikle yapmıyorum. acıkcası sadece yakıt tasarrafu olsun diye attırdım. atan zaten arkdaşım. kötü bişe olsa sanmıyorum atacağını. araçla şuan istanbul şehir içinde 300 tl mazotla 950 km yol yaptım. ve bu yaptığım yol sabah trafik akşam trafik dur kalklarda. o yüzden cok memnunum. performans olarakda artısı şu oldu araç çok rahat uzayabiliyor. fakat fabia dingil mesafesi çok kısa o yüzden yol tutmuyor. cok büyük hızlara o yüzden çıkmıyorum. :)