škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Fabia ve Polo jantları uyumlu mu?

Muxa · 7 · 7346

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Muxa

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Merhaba,
2006 model fabia için yazlık normal lastik ölçülerim 185/60 14
İnternette ise 185/55 14 lastik buldum. (jantla beraber) Adam polo için yazmış. Fiyatı uygun geldi almak istiyorum ama bana uyarmı emin değilim.
Polo ve fabia jantları aynımıdır? Bilen veya tecrübe eden varsa paylaşırsa sevinirim.

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com

Çevrimdışı mdindas

• hürgeneral
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
jant bijon ölçüleri, ofset değerleri uyar. ancak %3,29 gibi dış çap ölçüsü azalır. 19 mm civarında. sürüş modunuza göre pek hissetmezsiniz. Gösterge hızınız gerçek hızınızdan 3-4 km daha yüksek gösterir. birde şöyle kenardan bakınca azcık küçük görünür davlumbaz boşluğunuz artar.

Çevrimdışı Muxa

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mdindas;648986
jant bijon ölçüleri, ofset değerleri uyar. ancak %3,29 gibi dış çap ölçüsü azalır. 19 mm civarında. sürüş modunuza göre pek hissetmezsiniz. Gösterge hızınız gerçek hızınızdan 3-4 km daha yüksek gösterir. birde şöyle kenardan bakınca azcık küçük görünür davlumbaz boşluğunuz artar.

Bilgiler için teşekkürler.
Sizce almalımıyım? Bu arada ölçü 175 65 R14 müş. Fark eder mi?

Çevrimdışı Muxa

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: lrfan;648982
Bijon aralıkları aynıdır

Teşekkürler.

Çevrimdışı mdindas

• hürgeneral
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Muxa;649078
Teşekkürler.

lastik taban genişliğiniz 18,5 cm den, 17,5 cm.e düşer. dış çap değişimi çok az %0,94 nerdeyse değişmemiş gibi bir şey olur. Eğer fiyatı uygun ise lastik durumu iyi ise lastik imal tarihi 2016 dan eski değil ise alınabilir.

Çevrimdışı Engin E.

• H u r d a c ı
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Fabia1 için 175 65 14 ölçüsü zaten yakıt depo kapağında da alternatif  ölçü olarak yazılı...yani sorunsuz kullanabilirsiniz.