škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Fren pedalında yağ lekesi

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı uur_een

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Merhaba,
Az önce farkettim aracın fren pedalında ve arkasında yap benzeri bir leke farkettim. Nerden nasıl olmuş olabilir fikriniz varmıdır.
Fotoyu ekliyorum. İnş sürüş güvenliğini tehlikeye atıcak bir sorun değildir. En kısa zamanda servis yolu gözüktü.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı unal43

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Geçen yıl servis te 3.yılı dolduran araçlarda fren yağının değişmesi gerektiğini söylediler.ve değişim yaptılar.birkaçgün sonra bende sizin gibi bir yağlanma fark ettim.ve peçete ile sildim bu durum birkaç kez devam etti şimdi bir sıkıntı yok.

Çevrimdışı uur_een

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: unal43;649886
Geçen yıl servis te 3.yılı dolduran araçlarda fren yağının değişmesi gerektiğini söylediler.ve değişim yaptılar.birkaçgün sonra bende sizin gibi bir yağlanma fark ettim.ve peçete ile sildim bu durum birkaç kez devam etti şimdi bir sıkıntı yok.

Peki normal mi bu durum. Servise sordunuz mu hiç.

Çevrimdışı unal43

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Yağ kaçağı devam etmediği için servise sormadım.devam etseydi gidecektim.sizde yağ değişimi felan yaptınız mı? yoksa birden bire mi oldu?

Çevrimdışı SinirliSürücü

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Ben 2016 fabiamın fren hidroliğini dot4 ferodo ile değiştim. fren mesafesi en az 10 metre kısaldı. 2 kişi 1.5 saat sürdü. 500ml yağ tamamen kullandım

Çevrimdışı uur_een

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: unal43;649923
Yağ kaçağı devam etmediği için servise sormadım.devam etseydi gidecektim.sizde yağ değişimi felan yaptınız mı? yoksa birden bire mi oldu?

Mart ayında cruise control taktırdım. Ondan sonra oldu diye tahmin ediyorum. Daha önceleri de pedalda sıvı görüyordum ama ayakkabıdan gelen su falan sanmıştım. Fakat dün elimi sürünce yağ olduğunu farkettim.
Serviste görüştüğüm kişi izinliymiş. Başkasına da sormak istemedim. Bilgi alınca tekrar paylaşım yaparım.

Bu arada dün nette biraz araştırdım vag grubu çeşitli model araçlarda benzer sorunlar yaşanmış. Yine klasik vag grubu kronik sorunlarından biri sanırım.
İyice araçtan soğudum[emoji17]

Çevrimdışı SinirliSürücü

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: uur_een;649932
Mart ayında cruise control taktırdım. Ondan sonra oldu diye tahmin ediyorum. Daha önceleri de pedalda sıvı görüyordum ama ayakkabıdan gelen su falan sanmıştım. Fakat dün elimi sürünce yağ olduğunu farkettim.
Serviste görüştüğüm kişi izinliymiş. Başkasına da sormak istemedim. Bilgi alınca tekrar paylaşım yaparım.

Bu arada dün nette biraz araştırdım vag grubu çeşitli model araçlarda benzer sorunlar yaşanmış. Yine klasik vag grubu kronik sorunlarından biri sanırım.
İyice araçtan soğudum[emoji17]

Ben yaşamadım böyle bir sorun 3 yılı devirdim. Bu arada cruise control taktırdım derken ? Nerede ve kaça takıldı acaba ? Limitör bile yok benim araçta malesef.

Çevrimdışı uur_een

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: SinirliSürücü;649933
Ben yaşamadım böyle bir sorun 3 yılı devirdim. Bu arada cruise control taktırdım derken ? Nerede ve kaça takıldı acaba ? Limitör bile yok benim araçta malesef.

Avrk giyimkentte işçilik dahil 1000₺. Sizin hangi paket.

Çevrimdışı SinirliSürücü

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: uur_een;649949
Avrk giyimkentte işçilik dahil 1000₺. Sizin hangi paket.

Ambition 2016 MPI motor benim. Avek sanırım dimi yanlış yazılmış

Çevrimdışı uur_een

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: SinirliSürücü;649951
Ambition 2016 MPI motor benim. Avek sanırım dimi yanlış yazılmış

Evet avek. Benimki 1.0tsi style paket.